• Politik Terkini

    Thursday, January 17, 2013

    BAN AIR ~ Air PR vs Air Syabas ( Versi Tontonan Umum )

    Bukak TV3 jer, mesti ada isu air. tak habis dgn isu air. Padahal sungai berlambak kat malaysia. Singapore negara takder sungai, takder plak bising kat CNN cakap air tak cukup. Bangang sangat ker pemerintahan malaysia sampai rakyat perlu berlakon secara berhemah dan dirakam. Pastu masuk dalam tv tanya apa kerajaan pembangkang buat. Rakyat nak tengok ketelusan, ko buat betul berita tu akan sampai pada rakyat juga. Ko pedajal macam mana sekalipun, tetap akan rakyat tahu. Contoh paling senang, pasal bawani. Tapi okey juga, at least malaysia sudah ada KakPah sebagai penasihat pakar animal.

    Pendekatan video yang memberi penerangan tentang isu air selangor digunakan oleh Pemerintah selangor. Dan hasilnya bolehlah ditonton beramai-ramai di utube. Korang tengok dan nilai sendiri. Tak lama lagi video serang balas akan dikeluarkan. Nanti kita compare.

    Kerajaan kelantan, taknak buat video isu air ker. kan kat sana takder air. Mohon nik aziz buat satu video rasmi macam ni. Lepas ni vlogger akan menjadi sasaran. Korang mintak la gaji kow-kow punya. Nak buat video ni bukan senang. Setakat taip blog copy paste, semua bleh buat. Meh layan gambar dan video.


    14 comments:

    1. Listen Listen Listen
      Listen Listen Listen
      Listen Listen Listen
      Listen Listen Listen
      Listen Listen Listen

      ReplyDelete
    2. hmmmmm macam2 isu skrg nie...
      tunggu dan lihat.

      ReplyDelete
    3. Umno dh ketandusn idea..isu allah dh xleh spin..isu tanah d kelantan dh mengaku salah fakta..isu air pkr sel dh gitau..hahaha...yg paling mnakjubkn..muncul geng listen dlm umno...siapa ada masalah??? Umnuuuu

      ReplyDelete
    4. hahahaa..tang header tu win bro..hahaha..apa masalah syabas vs kerajaan negeri selangor ni aku tak peduli..yang pasti aku nak terus dapat air pree..

      ReplyDelete
      Replies
      1. troll kow skit kt kakpah..kak pah popular skng ni.hahaha..rupa2 kronisme yg buat tahik kt air selangor..aku rs kt tempt lain pn sama kronisme buat hal..tunggu video balas dr bn plak cmne.hahaha..jgn kata fathul bari buat video keluar fatwa sudah...hahaha

        Delete
      2. kannnn bila dah jd mcm ni baru taw nk bg free..
        Nak jugak air free bunlde =)

        Delete
    5. ban aku.....

      listen!
      listen!
      listen!
      motherfucker!!

      ReplyDelete
    6. makin dekat PRU, makin mcm2 isu keluar. Yg jadi mangsa ialah rakyat.

      ReplyDelete
      Replies
      1. tapi rkyt tetap pilih pemimpin yg sama utk mendajalkan mereka dimasa akan dtg..

        Delete
      2. aku pilih PAS la,..
        anwar tu bnyk kekeliruan..
        bnyk berdalih...ngeee

        Delete
    7. Berita...? Laa... dah lama tak tengok berita tv3

      ReplyDelete
      Replies
      1. haha..nantikn kna ban kt org sebelah sbb xtgk tv3..good troll uncle

        Delete