• Politik Terkini

    Tuesday, January 22, 2013

    BAN CAR ~ Kekebalan Kereta Yang Membawa OBAMA

    Menjadi seorang kenamaan ataupun kaya tidak sedar diri memang menguji minda bawah senggama. Tidak cukup dengan tohmahan fitnah, penipuan hinggalah kepada ugut bunuh. Tapi jadi orang miskin pun susah, asyik dihina, dicerca, diherdik oleh keluarga. Aku pernah baca satu artikel pada tahun 2008 seingat aku, artikel tu menyatakan kajian tentang kes bunuh diri meningkat pada thaun 2012. It's happen! Memang kes bunuh diri akibat tension meningkat.

    Back to basic of..Pada cost pembuatan melebihi $300,000 kereta limousine untuk presiden US direka. Kereta tersebut diberi nama "The Beast Cadillac". Ini berikutan kes tembak menembak di US lebih teruk daripada selatan Thai. Tapi yang heran lagi tahyul, ramai yang bengap mengangungkan US. Maybe dari segi teknologi mereka paling ke depan.

    Tambahan cerita lain, kedai apple punya story, itu iphone 5s mau keluar dengan versi lebar. Mungkin akan menjadi pilihan ramai. Off topic sekejap. Meh tengok tahap kekebalan tahap perisai padang pasar "The Beast Cadillac".


    Info Gambar : BS

    17 comments:

    1. knapa obama xnaik ferrari.kata ferrari kukuh..harga juta2.

      ReplyDelete
      Replies
      1. ikut suka diala..yg ko sibuk tu pehal.

        Delete
      2. Obama pakai baju, mana pakai kereta.

        Delete
    2. agk2 PRU ni najib kna beli x sbijik..

      ReplyDelete
    3. hehe hidup mcm dlm ketakutan jerr.. kalau dia kuar dr keta apa plk yang akan lindungi dia?

      ReplyDelete
      Replies
      1. nama lagi presiden.msti berlambak bodyguard.

        Delete
      2. bibir merah dia la yg lindungi dia..apa lg..xpun rambut rosmah yg ckup besr bole jd benteng tuk najib

        Delete
    4. org kaya ditatang bagai minyak penuh..yg miskin dibuai pelbagai janji.

      ReplyDelete
    5. obama dh pkai cmtu, Bush dlu cmne la ek?..

      ReplyDelete
      Replies
      1. bush dulu pakai kereta kebal..tu dia serang iraq..hahaha

        Delete
    6. Salam
      Tuan, terima kasih memberi laluan PAUTAN pada web blog tuan. Semoga TUHAN memberi RAHMAT ke atas tuan. Terima kasih.

      ReplyDelete
    7. mati jadi kayu api jer ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau dia sempat peluk islam?

        Delete
      2. Gile dasat pembuatan kereta utk die.kagum sy.tp kalau dah ajal nak wat cemna kan,

        Delete
      3. sempat ke?dlu dia islam sekrang ?x kan nk msuk islam pulak..

        Delete