• Politik Terkini

    Tuesday, January 29, 2013

    BAN FLU ~ Khidmat Google Membantu Mengesan Negara Selsema Tinggi.

    Bila bercakap pasal selsema jer, mesti banyak yang gatal hidung. Sibuk cari ubat resdung then resdung tak sembuh-sembuh. Nak menunggu menghabiskan riwayat hidup ni, bukan senang. Dahla bila mati kena soal siasat lagi banyak.

    Google FLU, telah dibangunkan dan mendapat kerjasama daripada agensi kesihatan beberapa negara. Dimana kita boleh melihat negara mana yang tahap selsemanya dalam keadaan parah. So, tak perlulah pergi melencong ke negara tersebut. Dah tahu penyakit berjangkit.

    Aku cuba semak malaysia, nampak gaya malaysia belum masuk rekod lagi. Ataupun tahap keresdungan di malaysia tahap terkawal. Berikutan banyak toko-toko ubat resdung di kaki lima. Percuma jer buat rawatan keluarkan hingusan. Those yang nak godek-godek tengok. Klik sini googleFlu

    6 comments:

    1. mohon najib buat 1malaysiaflu.org

      ReplyDelete
    2. wah sangat berguna GoogleFlu ni...terbaik la Cik Google... he he he...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Nanti kalau kita nk pergi dating, awk tlng semak dlu yea.

        Delete
    3. nampak sgt kesihatan malaysia tak buat research..tu xleh hantar data kat google. DR beli @ DR politik yg ramai.

      ReplyDelete
    4. huhuhuhui flu tu kadang rasa cam penyakit biasa je tp...

      ReplyDelete
    5. apa beza flu dgn resdung?

      ReplyDelete