• Politik Terkini

    Wednesday, February 20, 2013

    BAN Bangang ~ Versi Vendetta Umnu Bangang

    Hadoi, kebodohan apa la yang mereka duk fikir. Menyamar sebagai anonymous. Buat video ciplak macam haram. Cakap gagap. Anonymous berjuang mencari kebenaran. Dia reveal data. Reveal fakta. Bukan bercakap gagak tanpa bukti kukuh. Patutla media malaysia jatuh tahap korupsi tinggi.

    Siapa yang buat ni, xder lain dah. Pencacai yang berangan nak jadi geng anonymous. Bodoh piang. kenapa ko xreveal korupsi matawang, korupsi gold yang dijual. kenapa reserve gold negara boleh tinggal sedikit. isu bank bumiputra, isu audit negara. anonymous bukan berjuang untuk parti. Jangan la jadi bodoh.

    Those yang nak tau details pasal group anonymous ni, bleh masuk freeanons.org. tak kena hack punya. tapi banyak artikel pasal penyelewangan dunia ni. Macai dah lupa ker, anonymous malaysia pernah menyerang. Sofea Hana hack bagi warning. Dapat kat macai, buat video haram macam ni. Low class la bro. Dahla cakap gagap. V for Vangang Vabadi.


    Original Anonymous Group.

    Info :PapaGomo

    8 comments:

    1. Kalau tak bangang tu, bukan umnno.

      ReplyDelete
      Replies
      1. biasa bro, nk tunjuk diri tu pembela la konon. jgn kata perkasa nak jadi vendetta. brahim mok mok

        Delete
    2. Dah terdesak sgt. hahaha

      ReplyDelete
    3. Bajet diri dah hebat, tapi realitynya loser!!! umno oh umno

      ReplyDelete
    4. Bhai Carlos...

      Hahaha... kan dier sendiri dah mengaku yang dier Tongong... jadi aper nak heran.... hahahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. hahaha... yg aku xleh blah, ayt dia gitau hack tv9. pastu buat video mcm bangang. msti ada yg percaya ni. jgn kata kluar tv3 mlm ni sudah.hahahaha

        Delete
      2. dulu kini selamanya bangang = umno

        Delete
    5. Sebelum ni pernah tengok kat youtube - tv3 kena hack ada gambar beskal ke motor ntah kat belakang tu ntahapahapantah

      ReplyDelete