• Politik Terkini

    Thursday, February 21, 2013

    BAN DUMB ~ Dewi Kencana Yang Menyukai Burung Kotey

    Oh Dear, I dunno to explaint. help me. Toink Toink Toink.
    Aku tak tau apa nak jadi dengan generasi sekarang. Pengaruh pepek dengan kotey semakin menjadi-jadi. Okey fine, semua laki suka pepek dan semua pompuan suka kotey. Melainkan geng LBGT. Tu jer golongan bangang abadi.

    Tetapi sebagai seorang muslim, sepatutnya dia tau batas untuk menyatakan sesuatu dalam FB. Walaupun ko nak public figure, tak semestinya perlu menyatakan ko memang minat burung kotey atau burger pepek. Tapi kalau ko kena photoshop, takleh nak kata apa. Sebab ramai yang bangang abadi suka mengenakan orang dan menjatuhkan aib.

    Kepada golongan hawa, beware pada setiap perkataan ko nak luah kat dinding yahudi. Sebab benda tu akan jadi bahan dibaca oleh semua orang. Tambah lagi ko upload semua real picture. Konfem jadi bahan. Tapi kalau artist, dah memang nak cari public figure. Tu jerla cara murahan untuk popular.


    Info : FB

    8 comments:

    1. Apa nk jadi dgn gadis sunti sekarang.

      ReplyDelete
    2. Semua terletak atas individu tu sendiri.zaman sekarang, btudung lingkup, xsemestinya baik. ramai yg bertudung jer, tapi pakai baju seluar ketat.

      ReplyDelete
      Replies
      1. kdg tu ada musuh islam yg cuba nk jatuhkan islam. mereka menyamar.

        Delete
    3. syg, muka comel, tapi perangaiii!!!

      ReplyDelete
    4. hahahah itu pula maksud kotey... ingatkan apa tadi

      - Admins Blog 3 Dalam 1
      http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/blog-artikel-berunsur-negatif-akan.html

      ReplyDelete
    5. Mohon najib perbanyakkan acara gangnam style.

      ReplyDelete
    6. bahasa coding between BFFs die kot tu...hahahah

      ReplyDelete