• Politik Terkini

    Wednesday, February 20, 2013

    BAN DUMB ~ Remaja Nasihat TG. Nik Aziz Cara SoalJawab Dengan Malaikat

    Berapa tahun korang semua belajar kat Unibersi-shit. Ada sampai 10 tahun. lengkap semua PHD. Belum tentu dapat jawab dengan sempurna depan malaikat nantikan. Dahtu, maksiat dan fitnah yang korang buat sempat tak nak cover. Ker ilmu tinggi then semua benda kira perfect. Aku tujukan kepada mereka yang bebal.

    Belajar tinggi-tinggi, tapi bodoh nak mampos. Isu kalimah allah aku rasa dah settle. Benda ni simple jer, kalau kerajaan memerintah tu cepat amik tindakan dan takder nak membodohkan diri dengan pelbagai statement dalam TV. Takder orang berani. Ni habis duk panggil wartashit suh buat berita pasal PR nak guna kalimah allah. Ko ada kuasa, ko sepatutnya sekat sebelum merebak. Joget punggong la, Bakar Bible la. Ni nak nasihat TGNA pulak, cara nak jawab kat malaikat dalam kubur.


    Info : FB

    10 comments:

    1. Bhai Carlos...

      Hahaha... ini memang budus tahap gaban... hahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. masuk icu pun, aku rasa DR reject

        Delete
      2. bangang abadi puak2 ni bhai..

        Delete
      3. Pencacai Umno, mmg bodoh

        Delete
    2. aku tak heran kalau puak umno yg buat. yg bodoh mmg banyak lahir dr sana.

      ReplyDelete
    3. aku rasa mamat ni org n9. dia ingat tuhan faham bahasa melayu jer.

      ReplyDelete
    4. Budak ni otak masuk air, ko kacip pil kuda !

      ReplyDelete
      Replies
      1. Budak ni bru lepas kna ice ni. tu jd bangang nk mampos

        Delete
    5. budak nie isim nie... kesian... tolong tawarkan... :)

      ReplyDelete
    6. orang ajar dia, dia ajar orang balik!
      pulak dahhhh~

      *guling-guling

      ReplyDelete