• Politik Terkini

    Tuesday, February 12, 2013

    BAN PRU13 ~ Luahan Hati Hackers Di Kehakiman.Gov.My ( Versi Wajib Tonton )

    Oh My English. Dekat PRU ni, hacker mula menunjukkan ketidakpuashati terhadap kerajaan. Tetapi kenapa semakin lama, semakin ramai yang tidak berpuashati. Sekarang ada trend "Are You Ready" pula. Itulah menteri hari ni, menjadi bahan ketawa pada generasi y di internet. Bukan setakat di malaysia, tetapi seluruh negara menjadi bahan oleh anonymous.

    Anonymous telah menyebarkan ratusan gigs data tentang penyelewangan yang berlaku. Tetapi hanya segelintir masyarakat yang memahami penyelewangan yang dilakukan congress. Sebab kebanyakan daripada manusia belajar untuk diajar semula. Mengaji untuk menerima gaji semata-mata. Tidak heran semakin ramai manusia berpelajaran tetapi buta hati.

    Pada saat artikel ini dikeluarkan, kehakiman.gov.my masih lagi tidak diperbetulkan. So aku print screen apa yang diluahkan oleh sofea hana, sebagai wakil rakyat malaysia.




    info : Sofea Hana

    13 comments:

    1. Good Job !!!

      Tahniah Sofea Hana

      Luv U

      ReplyDelete
    2. I dont really get it,tak follow perkembangan la ni. Btw in Deutschland here, one of the German minister didapati plagiat her PHD, and her doctorate ditarik balik.Hehehe Just sharing, sebab make me thinks kalau kat tempat kita macam mana yer.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kt kita konfem menteri akn backup. Namanya ngara tertinggi rasuah dlm dunia.setakat nm tackle phd ni..maleis pakar

        Delete
    3. gempak la sofea..habis semua kehakiman ke hack..dapat hack Tv tgh on air cam citer die hard 4.0 pastu keluarkan memo ni lagi best sofea..err..lebih2 lak terpengaruh tv aku ni..hahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. Aku mohon dia hack astro.sbb tu kapitalis tbesar kt malaysia.

        Delete
      2. Tp apa gomen staf buat.smpai web senanh jer kna boom

        Delete
    4. gua paling suka permintaan yg no 7..haha gempak siot derr ;)

      ReplyDelete
    5. "Are you ready for Sofea Hana?" x3....ahahahaha, apa gomen mau jawab :p

      ReplyDelete
      Replies
      1. Gomen dh kecut. Serangn sofea hana.

        Delete
    6. nmpk best n cool...tpi impak berapa peratus..menyedarkn rakyat atau pemimpin? mohon hacker buat analisis..ty.

      ReplyDelete
      Replies
      1. mestilah menyedarkan ketua ketua pengarah kat kehakiman yang duk putar cerita.

        Delete