• Politik Terkini

    Tuesday, February 19, 2013

    BAN RumahTangga ~ 25 February ini. Versi Rita Rudaini

    “Sebenarnya, saya dah tahu perkara ini sejak Aidil bermain dengan ATM lagi. Seperkara lagi, saya dah lama pasrah sejak Aidil keluar dari rumah. Apa saja keputusan Aidil selepas ini, saya sudah lama pasrah”. Versi cinta perkahwinan melayu. Nak cakap lebih pun, nantikan terkena kat kepala sendiri baru tau. Hopefully ko buat terbaik jerla rita. Dah ko retis, kembalilah macam abby abadi. Lagi popular. kalau abby buat blog, rasanya ramai pengikut PR follow.

    Dengar cerita Aidil nak kahwin lain, pergghhh gila aku gosip artis. Lantak ko lah. Yang duk baca ni, amik sebagai pengajaran. Baca dan fikir jer. takyah duk ngumpat lebih-lebih. Nantikan keturunan hang terkena kat batang hidung, baru hang tau.


    info : 4blg

    7 comments:

    1. Jangan aidil buat alasan bila lawan yemen sudah..hahaha

      ReplyDelete
    2. Rita dah tua, tapi masih hot. kdg tu meluat gak aku tgk rita. mcm mengada lebih2. tapi dlm isu ni, aku support rita.

      ReplyDelete
    3. Nilah masalah player malaysia. baru jer popular setahun jagung, dh mula buat hal. nak dapat nama katakan.dhla main xleh blah.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ramai gak player Malaysia jadi retis kannnn

        Delete
      2. itulah cara paling senang nk up gaji.

        Delete
      3. so org yg betul perjuangkan bola sepak deng iklas nak harumkan negara tinggal supporter je ke?? pemain 2-3 org??

        Delete