• Politik Terkini

    Monday, March 25, 2013

    BAN Audi TT ~ Aksi Ganas Melekat Di Dinding Versi Seram

    Ini bukan kancil, juga bukan rusa, juga bukan kelisa dan bukan juga potong sewa. Ini Audi TT versi terbang melepasi 2 kereta. Dan accident ni bukan berlaku kat malaysia tetapi luar negara. Di lowestoft, kat negara mana ko google sendiri jela.

    Pemandu dikatakan berumur lingkungan 20 tahun. Aku  syak dia mabuk, ataupun terlampau terngantuk. Yang pasti kelajuan maksima yang boleh kena speed trap. Kaya punya cerita, sesama kroni boleh lepas kalau speed trap.

    Itu audi tt yang excident, cuba kalau kereta kotak keluaran potong atau PeruDoa. Agak-agak jadi tin kemek ataupun roti lempeng cicah coklat. Mohon kerajaan baru tingkatkan kualiti kereta keluaran malaysia dengan harga murah.

    Info Asal : SubMercury

    4 comments:

    1. Dinegara patik, tidak ada excident. patik hanya membenarkan kenderaan berkuda saja.

      ReplyDelete
    2. Kalau kereta malaysia, aku rasa mmg dah tercabut semua sekali enjin complete.

      ReplyDelete
    3. mesti mabuk ni. mat salleh selalu buat benda bangang tapi maju

      ReplyDelete
    4. Makaih....
      Dashyat gila....
      Sampai melekat macam tu sekali...

      ReplyDelete