• Politik Terkini

    Monday, March 4, 2013

    BAN Bommers ~ Tikus Dijadikan Alat Pengesan Bom

    Di zimbabwe, selepas peperangan, terdapat berpuluh bom yang ditanam dalam tanah. Dan untuk mencari bom tersebut, tikus digunakan sebagai ujikaji. Aku ingatkan anjing yang terer dalam mengesan, rupa-rupanya tikus pun hebat dalam mengecam bau.

    Mungkin selepas peristiwa lahad datu, ATM perlu amik inisiatif mencari bom. Manalah tahu tiba-tiba sulu sultano menanam bom dengan banyak kat dalam hutan.

    Rat Force mungkin boleh diwujudkan untuk kegunaan perang masa akan datang. Ini berikutan manusia semakin bangang rakus untuk mendapatkan hak dan memegang kuasa sampai malaikat maut muncul untuk hantar ke alam barzakh.

    Agaknya, zimbabwe akan buat importing tikus tak? Kalau tak, aku pun nak jual tikus dalam ebay. Import kat situ jela.


    Info : Iz

    8 comments:

    1. awesome teknologi!!

      ReplyDelete
    2. bagus betul kajian mereka.

      ReplyDelete
    3. tikus kt rumah ak ada banyak..kalau kerajaan zimbabwe nak..boleh jer nak deal murah2

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku nak order dlm 500 ekor ada?

        Delete
    4. oh ya..
      tikus dalam baruh depan umah akak tu ramai..
      leh gak tambah pendapatan.

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku nak order dlm 500 ekor ada?

        Delete
    5. klu import tikus makin banyak tikus2 ke luar negara..famous nanti tikus nie..hehe..:-)

      ReplyDelete
    6. pasni pakat jual tikus la. hehe..

      ReplyDelete