• Politik Terkini

    Saturday, March 9, 2013

    BAN Cool ~ Ekonomi Class Singapore Airlines Yang Terbaik Dunia.

    AirAsia memiliki kelas tersendiri dengan memiliki pramugari yang seksi comel dan flight selalu delay menjadi kegemaran mereka. Berbeza dengan MAS yang sentiasa ada permasalahan kewangan. Aku sendiri tak faham. Walaupun tau perkara disebalik, cerita pun bukan dapat apa. Yang atas tu mana pikir, janji $$$ masyuk.

    Tapi im still proud as malaysian walaupun selalu kalah dalam perniagaan dengan singapore. Negara yang tidak memiliki minyak.

    Singapore airlines mendapat pengiktirafan daripada Skytrax sebagai pesawat yang menyediakan economy class yang terbaik di dunia.

    Harap-harap tony fernandes dapat beat singapore airlines tahun depan dan kurangkan delay airasia.

    Info : BS

    12 comments:

    1. malaysia ada MAS dan AIR ASIA jer. MAS cekik duit, AIR Asia selalu delay. kenapa 2 ekor ni jer boleh buat penerbangan. kenapa tak dibuka pada syarikat lain. supaya lebih pelbagai. public boleh pilih yg terbaik.

      ReplyDelete
      Replies
      1. cakap memang senang. bangkai. kelentit pun ade akal xmcm kau

        Delete
    2. mmg pramugari singapore airlines xleh blah. takder tetek. pui!

      ReplyDelete
    3. mmg terbaik dunia. tak macam air asia.

      ReplyDelete
    4. makanan dia mmg the best. 1st class kat malaysia. tetapi di singapore hanya economy class. see, mereka menjaga kualiti berbeza dengan malaysia

      ReplyDelete
    5. From the pictures, macam lebih kurang sama jer dengan economy MAS. at least MAS no-pork hehehe.
      But I still prefer Qatar sebab harga much cheaper compared to MAS.

      ReplyDelete
      Replies
      1. no pork ok..wine? har har har

        Delete
      2. betul. walaupun mereka ada pork, mereka msh mjaga rakyat mereka dgn kualiti.

        Delete
      3. pebenda komen ko ni????

        Delete
      4. itu pn tak paham ke?

        Delete
      5. dia cuba cakap kt situ yg walaupun ada pork atau dalam bahasa dewan bahasa dan pustakanya adalah khnzir atau dalam bahasa melayu bakunya adalah babi atau dalam bahasa kasarnya adalah engkau, singapore airlines tetap.....ah penat lak panjang2..pantat

        Delete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete