• Politik Terkini

    Friday, March 8, 2013

    BAN INDO ~ Malaysia Anjing Babi Versi Indon Kurang Kasih Sayang

    Pagi pagi bukak utube, search benda funny menarik, terjumpa mamat indon yang kurang kasih sayang daripada pemimpin mereka. Aku kesian dengan mamat ni, mungkin terlampau tertekan dengan kemajuan malaysia dan terpaksa mencari publisiti murahan. Adakah beliau nak mendapat kasih sayang daripada PM malaysia baru selepas PRU13.

    Jika indon mengatakan malaysia babi anjing, apakah bezanya pada football match, malaysia singapore, singapore di jelek singapore anjing. Begitu juga dalam malaysia sendiri, negeri kelantan dihina dan dicaci dalam blog. Apakah beza mereka yang menghina itu dengan mamat kurang kasih sayang indon ni.

    Unite as Muslim brotherhood but not being stupidity as a whole.

    11 comments:

    1. hidup kt indon susah. tak per lah, kita bagi mereka makan kat malaysia. mereka nk hina pun, ramai indon dah jadi malaya. bodoh betul mamat kurang kasih syg ni.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kat indon takder BR1M.

        Terima Kasih Najib

        Ni mesti geng anwar ibrahim.

        Delete
    2. sedarlah skit. ramai indon merempat kt malaysia! indonesia anjing!

      ReplyDelete
    3. siap ada lalat..kompom jenis pengotor!

      ReplyDelete
    4. indon dan babi tak dpt dipisahkan

      ReplyDelete
    5. idong dia pon alahai..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko stim ker tgk idung dia?

        Delete
    6. Wahai pemerintahku..hukum orang ini..dia bukan gila melainkan waras.. aku cinta Malaysia ku..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko ckp kt najib ke ni

        Delete
    7. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete