• Politik Terkini

    Sunday, March 10, 2013

    BAN Liga Super ~ Safiq Rahim Mengamuk Selepas JDT Kalah 4 - 1 Lawan Selangor

    Liga Malaysia sejak dua menjak ni mendapat perhatian. Tambahan lagi tahun 2013 ni team kaya sultan bolo memhabiskan jutaan ringgit semata-mata membina pasukan bolasepak segera. Johor Darul Takzim.

    Player malaysia takder la hebat sangat pun, tapi naik tocang bila dibayar gaji mahal. Setakat dalam malaysia ni je lah. kat luar, macam haram. Salah Anwar Ibrahim jugak ker yang ni?

    Seorang pemain tengah JDT iaitu Safiq Rahim dikatakan mengamuk dalam bilik persalinan. Selepas tamat perlawanan, wartawan buatla sesi soal kekalahan dengan fandi, lepas tu mereka terdengar suara safiq rahim menjerit " Get Out".

    Isu ni tak kecoh macam lahad datu. Kalah bola 4-1 jer. Team kaya jadi belasahan. Janganlah mengamuk.


    Info Asal : Sport247

    11 comments:

    1. Padan muka. Team sultan bolo kalah.

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku sokong. mmg kekalahan yg dinantikan.

        Delete
    2. Professional ker ni? aku tak faham kenapa rajagopal syg mamat ni. main macam taik.

      ReplyDelete
    3. giler ketat semacam muka emo dia...bhahaha. chills bro, byk lg match nk kne harung

      ReplyDelete
    4. kihkihkih baru hang tau penangan king of Malaya(Selangor Fa)

      ReplyDelete
    5. Safiq rahim cuma terror free kick je...main kureng..

      ReplyDelete
      Replies
      1. yg heran rajagopal minat kat mulut dia.

        Delete
    6. lantak la dia..ada ku kesah? eheheh

      - Admins Blog 3 Dalam 1

      Cara Menentukan Bayi Lelaki Dan Perempuan 99% Berkesan - Info - Blog 3 Dalam 1

      http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/cara-menentukan-bayi-lelaki-dan.html

      ReplyDelete
    7. gelak je la. maen elok2 next time ye.

      ReplyDelete
    8. Player jdt biase2 je mcm team liga super yg lain...cume jdt pandai buat promosi,tu yg nmpk mcm glamer...nk menang game pun bukn main seksa jgk aku tgk....nasihat aku kat jdt agar jd la team yg merendah diri.jgn over sgt lebih2 lg penyokong jdt.dah byk team yg dulu champion mcm2 piala tp skang ni....?semua tu kejap je...

      ReplyDelete