• Politik Terkini

    Sunday, March 31, 2013

    BAN Pasir Gudang ~ Amukan Gangster Taman Air Batu Johor Versi Gedebe

    Gangster oh gangster. Bakar, bakar, hancurkan barangan awam, then kerajaan pening nak buat buat bajet untuk baik pulih. Itulah rakyat namanya. Kalau gangster sebenar, ini dia Kim Jung Un. Tanpa rasa kejol selamba sound kuasa besar akan serangan nuclear. Negara islam lain pun kecut kena gegar israel, gangster psy ni siap istihar perang.

    Okey, itu dunia punya hal, dalaman negara ini malaysia terconta, lain pula cerita. Yang baru di upload dalam facebook, dikatakan berlaku rusuhan gangster. Sebab dan munasabab kejadian, aku tak tau. Yang aku tau, aku cuma tolong tunjuk video je. Hello, hello la kat brader pasir gudang. Ape cer sebenar.

    Aman makmur sungguh malaysia tercinta Johor. 

    Info Asal : FB

    5 comments:

    1. gangster taik kucing. itulah melayu tahi

      ReplyDelete
    2. Setakat main bakar je, buat apa. pegang besi tapi tendang pakai kaki.

      ReplyDelete
    3. kalau hantar mangkuk2 ni pegi Lahad Datu kompom kecut teloq..berani level sampah je diorang ni..

      ReplyDelete
      Replies
      1. itulah melayu hari ini. ugut sebangsa senegara sendiri. di lahad datu, tiada siapa berani pergi.

        Delete