• Politik Terkini

    Monday, March 18, 2013

    BAN Politik ~ Abby Abadi Fake Troll Tun Mahathir Lahad Datu

    Macai Oh Macai. Kerja mereka buat acc fb fake, acc twitter fake, buat blog sebar fitnah pastu tutup, itu jelah kerja macai. Terbaru acc twitter abby abadi dijadikan mangsa mengutuk Tun Mahathir ke Lahad Datu. Takder la kutuk, cuma troll tun je. Tapi ada juga minah n mamat bangang terus fire abby abadi kat acc twitter ori dia.

    Berubah jadi ustazah bersalam kaki dengan perempuan tak salah, itu bagus, berubah jadi ustazah cukur kening, pun bagus. umporno.


    7 comments:

    1. macai umngok mmg selalu buat kerja bodoh! hari2 kena kutuk dlm FB

      ReplyDelete
    2. kesian kt abby.

      ReplyDelete
    3. ni tak bubar parlimen lagi. dh mcm org gila macai umngok ni. kalau bubar pastu umno kalah. konfem satu malaysia meroyan

      ReplyDelete
    4. Ini semua salah anwar ibrahim

      ReplyDelete
    5. hey, yoU ulang, I saman yoU pula!!!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. nanti aku keluarkan semua video GAY ko

        Delete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete