• Politik Terkini

    Sunday, March 10, 2013

    BAN Politik ~ Fathul Bari Tu Bapak Saiful Ke. [ Versi Jaga Tepi Kain ]

    Bila sabit jer pasal anwar, semua daripada bawah sampai atas akan bangun keluarkan kenyataan perbetulkan umnno adalah sebetul-betul dan mereka yang memimpin umno adalah maksum, tiada lakukan kesalahan. Puiii!!

    Dah bapak saiful sendiri bagitau saiful diperguna, habis semua ustaz umno bangun keluarkan kenyataan. Apesal bangang sangat. Tak payah nak berfatwa, tak payah cakap ini sah jadi saksi dan ini tak sah. Rakyat pandai nilai sendiri. Statement tu dari bapak saiful sendiri. Saiful nak menafikan dengan hitam kat dahi dah hilang. Tak sempat salon ker masa wartawan datang.

    Tapi tulah yang didedahkan erapasca . Ramai orang cakap aku ni macai PR. Aku bukan taknak tunjuk kesalahan PR, tapi setelah diselidik kesalahan umno lebih menyerlah. Umno tetap atas nama parti, tapi mereka yang memimpin tu ramai yang bangang.


    Info Asal : EraPasca

    4 comments:

    1. itulah org menyampah dgn umno sekarang. bodoh nak mampos.

      ReplyDelete
      Replies
      1. dh takder kerja ustaz ni. nantikan elaun kena potong. bg la komen sikit. hahaha

        Delete
    2. pe tak bodoh..yang lead pun tua nyanyuk...

      - Admins Blog 3 Dalam 1

      Cara Menentukan Bayi Lelaki Dan Perempuan 99% Berkesan - Info - Blog 3 Dalam 1

      http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/cara-menentukan-bayi-lelaki-dan.html

      ReplyDelete