• Politik Terkini

    Thursday, March 7, 2013

    BAN Politik ~ Larangan Logo Pembangkang Di Hospital Versi Ini Bangang

    Yang meroyan nak mampos biasanya orang putus cinta. Bila cintanya tak terbalas akibat muka tak hensem, gigi rongok, rambung gerbang macam kelambu, bau hapak macam kambing. Orang macam tu lah cintanya akan ditolak. Tapi kalau sebab logo parti pun sampai nak sekat-sekat. Aku rasa itu satu tindakan yang tidak professional.

    Kalau terdesak sekali mana pun, janganlah buat tindakan paling bodoh dalam hidup. Apa yang takut sangat dengan logo parti lain. Orang lain nak sokong parti lain ker, parti tu di sahkan di malaysia. Baik ko suruh SPR jer bubarkan semua parti lain. Yang boleh undi hanyalah untuk parti umno.

    Desperatenesssssssssss... How kesian you are dudes. 


    Info Asal : Otai Reformasi

    8 comments:

    1. kalau letak pn, dia nk buang kerja ker.. bodoh betul puak umngok ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau xbodoh tu yg pelik. kn umngok ni slalu buat kerja bodoh.

        Delete
    2. letak la logo BN, pastu letak palang. boleh tak.

      ReplyDelete
    3. letak jer. ape yg diaorg leh wat.

      ReplyDelete
    4. kat wilayah persekutuan k.l kan bn yg jd pembangkang? so arahan ini ditujukan kat bn ek? kah kah kah

      ReplyDelete
      Replies
      1. hahaha.. mungkin kot.

        Delete
    5. how kesian indeed...paranoid nak mampos....

      ReplyDelete