• Politik Terkini

    Tuesday, March 19, 2013

    BAN Politik ~ Nabil Jawab Isu Video Dan Bersedia Digelar Macai Umnu [ Video ]

    Tu dia, nabil tampil memberi penjelasan tentang video yang telah dikeluarkan. Statement bersama KJ lagi. Nampak gaya nabil macam dah bersedia menjadi macai umnu terunggul.

    Apa beza perubahan artist menjadi ahli PAS dan menjadi ahli BN. Dari segi perwatakan yang islamic ataupun perwatakan seorang pengampu untuk dapatkan $$$. Itulah bezanya macai-macai hari ini.

    Tak kisah la ko nak masuk macai umnu, tapi tentang video bodoh ko tu, memang tahap balaci. Lakonan ko pn, tak de hot sangat pun.

    Semoga nabil berjaya jadi macai umnu terunggul mengalahkan abby abadi. Abby comel, aku sokong abby. Im not Gay.


    11 comments:

    1. Tinggal mereka yang bodoh sahaja didalam umno hari ini. ~ Tun Mahathir

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko pn sama bangang duk dlm umno. semua duit ko kebas.

        Delete
      2. diam la cetann

        Delete
    2. Macai baru umno, semua bodoh2

      ReplyDelete
    3. die ni dulu mat rempit. what u expect.

      ReplyDelete
      Replies
      1. expect dia ni bodoh jer. sbb tu join umno.

        Delete
    4. sangat ketara skrip power dari umno mereka pakai..hehe....tapi ok la...selama saya hidup ni umno x da pun susahkan hidup saya...tambah baik ada lah.... HIDUP BN hehehehe.... pasal duit telan masuk poket tu lantak la mereka... dh mereka yang berkuasa..apa lagi kita boleh buat... hehe

      - Admins blog 3 dalam 1
      http://blog3dalam1.blogspot.com/

      - Facebook fan page
      https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

      - Ping blog artikel @ Facebook
      https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

      ReplyDelete
      Replies
      1. habis ko nk tunggu negara bankrap baru nk bising. tunggu jadi mcm US baru nk cakap umno kelentong.

        Delete
      2. ko mesti baru keluar gua kan,,taktau pekembangan semasa

        Delete
      3. jgn la mrh monyet. ko ni pn.

        Delete