• Politik Terkini

    Friday, March 8, 2013

    BAN Politik ~ Papagomo Kata Bapak Saiful Dibayar, Salah Anwar Ibrahim [ Versi Bontot Berdarah ]

    Mari kita lihat siapa yang kena !! Blogger umno papagomo dah panas punggong. Penat-penat duk canang pembelaan saiful bukhari, sekali bapak bukhari mengaku. Spin terus kena sejibik atas kapla. Sekarang itu gomo melalut dalam twitter. Salah anwar ibrahim.

    Pendatang asing buat hal = salah anwar ibrahim, Umno semakin merudum = salah anwar ibrahim, Serangan Lahad Datu = salah anwar ibrahim, Semua salah anwar ibrahim lah.

    Bangang betul mamat ni. takder maknanya bapak dia nak kena bayar. Bapak dia dah insaf, dengar ceramah UAI. Takut mati ni tak sempat taubat. Duk fitnah sana sini. Pikir logik la, UAI dengan Ustaz Maza pun support. Ustaz umno gaji bulanan, tak payah cerita. Lu orang hanya kecoh bila disuruh. Takut gaji dipotong.

    Info : RAMM

    13 comments:

    1. hahahaha... kalau bodoh, semua bg kat macai umngok.

      ReplyDelete
    2. kaki kencing dah bersuara...

      ReplyDelete
    3. cepat cai umno backup. woi pak jib dh habis power!! hashahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. Nantikn gaji macai kna potong.lambat bidas

        Delete
    4. Papagoma jaga janda kamu tu nanti tak ada duit nak enjoy dia jual puki, kote kau keras bolih beli pelacur belakang mati kankan kantuit

      ReplyDelete
      Replies
      1. dia ada janda ker?

        Delete
      2. Kan dah bercerai dgn istrinya. Bolih kita sama rewang janda papagomo berst

        Delete
    5. Mana tk meroyan bro,dh mcm2 benda di tokok tambah oleh dia dlm cerita liwat Psy-Fool,alih2 bapa Psy-Fool boleh kata kes ni ada lh konspirasi!

      ReplyDelete
      Replies
      1. hahaha...bapak segala tokok tambah cerita. siapa xkenal. papagomo taik!

        Delete
    6. papagomo..aku nak tgok ko mati nti mcm mana! kalau ko xbertaubat fitnah2 bagai...aku harap ko berubah..itu je. ingatlah fitnah lagi bsr dari membunuh...

      ReplyDelete
      Replies
      1. duit boleh buat manusia lupa.

        Delete
    7. Tolong la blogger semau.. janda PAPAGOMO tak ada kena mengena dlm hal ni.. so jgn babitkan dia ok?

      Tapi kita sama2 gang bang bini baru dia.. hahahaha..

      Aku kenal bini baru dia.. dulu selalu lepak kat apartment kami..

      boleh pakai bro.... janji mulut pandai adjust

      PAPAGOMO.. aku dah try bini beru ko broo..

      pandai main .. so enjoy it bro bekas gua..

      hahahaha

      ReplyDelete
    8. Cacai PAKATAN semua masuk NERAKA

      ReplyDelete