• Politik Terkini

    Monday, March 25, 2013

    BAN Politik ~ Papagomo Kena Belasah, Tak Hadir Mahkamah ?

    Semalam ada papagomo ni keluarkan satu video liwat versi kedua anwar, tetapi hampeh hancus. Video macam taik, aku syak papagomo syok sendiri tengok video liwat. Duk bersumpah atas nama tuhan, demi bangsa. Kepala butoh hang! Tunjuk muka ko la kalau betul ko nak mendedahkan anwar ibrahim ada buat taik. Taik umngok betul sekor ni.

    Terbaca satu artikel dalam blog popular darianaksungaiderhaka, yang mana mengatakan papagomo kena belasah untuk dijadikan alasan tidak ke mahkamah. Rupanya papagomo kena saman oleh 2 individu besar iaiatu anwar ibrahim dan husam musa.

    Jatuhnya blogger pemfitnah, maka hancurlah segala usaha umngok yang selama ini cuba memporak perandakan dunia internet yang aman tanpa fitnah dajjal. Habis semua SEO tips mereka gunakan untuk dapatkan ranking tertinggi. Akhirnya semua tu terserlah fitnah.

    Najib a.k.a Rusmah Sila Bubar Parlimen.

    Dapatkan update pada twitter @saifnasution


    Info Asal : AnakSungaiDerhaka

    9 comments:

    1. papajubo, aku syak mamat ni minat kat anwar, tapi anwar tak layan. tu meroyan tak tentu pasal.

      ReplyDelete
    2. Bini dia comel. aku dgr dah cerai. siapa ada no.tel bini dia.aku nak tackle

      ReplyDelete
      Replies
      1. nah 1300-82-2020. nanti dapat, bagi aku sikit

        Delete
    3. lubang hidung besar mamat ni

      ReplyDelete
    4. Hanjing Umno. mampos la ko!

      ReplyDelete
    5. cantik betul bahasa admin ni....
      nama jer org PAS, tapi bahasa indah khabar dari rupa....kesian...

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko tilik diri sendiri jela. apa ko ingat bahasa dlm blog papagomo tu bagus ke? tuduh2 tapi tak hadir mahkamah. berani kerana ape tu?

        Delete
      2. admin ada ckp die org pas ke?

        Delete
      3. umngok mmg mcm tu. xbleh kena kritik. bodoh

        Delete