• Politik Terkini

    Saturday, March 9, 2013

    BAN Politik ~ Saiful Bukhari Baca Skrip, Tanda Hitam Dahi Dah Hilang [ Versi Malu Kucing ]

    Bapa kata konspirasi, anak kata bapak dibayar anwar. Anak dulu alim, pergi buat sumpahan ada tanda atromen kat dahi. Penuh ustaznisme katakan. Tup tup tanda tu dah hilang masa buat press statement di bayar oleh somebody. Yang paling best statement dibaca menggunakan skrip. Dah macam sharifah listen.

    Orang dah tak percaya dengan berita kedua. Berita politik yang kedua ni, berita tahyul, rekaan semata-mata. Mengaku kena sondol punggong, lepas tu bapak claim tu semua konspirasi. Bapak hang dah nak masuk kubur tak lama, umur tak panjang. Dia buat taik pun, malaikat dah tulis, dia buat baik pun, malaikat dah tulis.

    Habis heboh satu malaysia kisah jolok jubur kembali segar. Bangang Abadi. Jubo meleis ni murah-murah, siap bleh buat press statement.

    Info Asal : Malaysian Update FB

    6 comments:

    1. Dahi tak sempat nak colour. wartawan dtg mengejut.

      ReplyDelete
    2. tanda tu dah jadi warna coklat. sama dgn kulit si kena bontot ni.

      ReplyDelete
    3. BAPAK DAH TUA. TAKKAN BAPAK PN NAK MENIPU KAN.

      ReplyDelete
      Replies
      1. tapi umngok duk tegakkan benang yg basah.

        Delete
    4. Tak selamat hidup didunia & akhirat

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau dia fikir mcm tu.

        Delete