• Politik Terkini

    Thursday, March 21, 2013

    BAN Politik ~ Video Anwar Ibrahim Versi Papagomo Paling BadAss

    Papagomo yang badass. Sembang je lebih. Video gambar HD la, gambar clear. Apa yang aku cuba detect, video dan suara lain yang masuk. Seolah video editing masuk suara lain. Mana video butoh hang papagomo wey. Menanti la 100juta. Pi la kutip mana-mana tin untuk dijual sebelum kena saman oleh anwar ibrahim.

    Yang lain tu, get ready la nooo. Ikut turn. U ulang, I saman. Mana video versi kedua +Papa Gomo. Aku nak tengok juga ni. +anwar ibrahim mohon bagi pencerahan tentang video yang ditunjuk oleh papagomo.

    Hang pergi kat 0.49, pasang speaker kuat-kuat dan dgr betul-betul. Suara editing masuk.

    13 comments:

    1. berapa puluh episod ko nk buat papagomo wei!! tunjuk jela full edition. asyik bebel jer ko ni. dasar umporno!

      ReplyDelete
    2. kan aku dh cakap. umngok ni tinggal yang bangang je. tak habis dgn video bodoh. tunggu jela kena saman 100juta.

      ReplyDelete
    3. video mcm ni, adik aku reti buat. pakai window player maker. hahaha.. bengap punya PapaPORNO

      ReplyDelete
    4. mantap blog awak bro kalau pasal politik heheh...mmg aku baca sampai habis ekekek..lagi2 bro..xpuas heheee

      - Admins blog 3 dalam 1
      http://blog3dalam1.blogspot.com/

      - Facebook fan page
      https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

      - Ping blog artikel @ Facebook
      https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

      ReplyDelete
    5. video tak real suara anwar tak macam suara anwar.

      ReplyDelete
    6. GARA2 PAPAGOMO. UMNO LINGKUP PRU NI. hahaha

      ReplyDelete
    7. bekas banduan punya cerita...kes rasuah punya angkara..rumahtangga porak peranda..kehulu kehilir menjaja nista..mati nnt......hnya Allah SWT penentu balasannya...semoga cepat2 mendapat hidayah dan bertaubat...

      ReplyDelete
      Replies
      1. masalahnya dia dah buta $$$. hati dh gelap dgn $$$. allah dh bagi petunjuk, tapi msih buta. habis duk canang 1 malaysia anwar GAY. tahun ni lambat PRU sbb nak dakwa anwar lambat. anwar saman pula papagomo. kalau anwar menang kes ni. alamatnya umno berkubur selamanya

        Delete
    8. fitnah tu.... kau ni..... aku rasa papagomo imannya kurang.asyik anuar je cerita yang best kau tak nak tunjuk. kalau ada koleksi boleh la hantar kat aku. bolehlah aku bakar.papagomo... baik kau minta maaf cepat nanti kau akan menjadi papakedana. dari papagomo to papakedana atau papapuki kah..kah..malulah harap misai tebal tapi hati kau nak jadi gelap.baik kau pergi masjid buat amal lagi bagus.dapat juga pahala. fikirlah.....

      ReplyDelete
      Replies
      1. kau main2 dgn papagomo. nanti dia buat video ko duk fap dgn nikki minaj mcm mana? tak ke ko akan syok sendiri sbb terbayang fap dgn nikki minaj.hahaha

        Delete
    9. Dubbing palingggggg bengap aku pernah tgk.tp kenapa ye dia asyik nk menganiaya orang je? Die jenis manusia ke yakjuj makjuj? Hati ni dh makin panas la dgn pembohongan2 yg mcm ni. Tuhan, Kau tunjukkanlah kebenaran, jauhikan lah kami dari fitnah dan aniaya...aminnn.

      ReplyDelete
      Replies
      1. dia tu sbenar lembu kak jat yg terlepas. meraung sbb tauke kna turun naik mahkamah. tu meroyan. edit video mcm budak bodoh. itulah papagomo

        Delete