• Politik Terkini

    Wednesday, March 20, 2013

    BAN Sadis ~ Anjing Di Paksa Menelan Dadah Sebesar Terung Versi Siksaan Ganas

    Jadikan anjing sebagai pembawa dadah. Dipaksa telan dadah sebesar terung, kemudiannya di hiris secara kejam untuk mengeluarkan dadah. Anjing tersebut dibiarkan merana sehingga mati. Itulah yang dilakukan oleh gangster america.

    Perkara ni sebenarnya bukan baru, pertama kali dibuat oleh gangster russia dengan menjadikan binatang sebagai bahan perantaraan. Kalau kat malaysia awang hitam popular dengan menjadikan gadis melayu metarialistik sebagai anjing dadah.

    Lebih kejam lagi anjing dipaksa menelan 2.8 pounds of cocaine. Konfem anjing tersebut akan sembelit. Tak pasal-pasal anjing menjadi babi manusia. Semua tidak mustahil bila $$$ dijadikan keutamaan. Wanita dijadikan keldai seks.


    Info Asal : DM

    15 comments:

    1. tak mustahil tektik ni akan digunakan di malaysia. kucing dan anjing liar mungkin jadi mangsa tauke dadah. Penguatkuasa? dibayar terus diam. takut kena tembak.

      ReplyDelete
    2. kesian kat anjing tu. menjadi bahan rakusan manusia. kot-kot semua binatang dia buat macam tu, cuma tak tertangkap je.

      ReplyDelete
    3. mempergunakan binatang pula. sangat kejam!!

      ReplyDelete
    4. Undang-undang yang ada hanya digunakan untuk menindas rakyat. Mengenakan tindakan kepada mereka yang dungu dan straight. tetapi tidak kepada gangster.

      ReplyDelete
    5. Mafia..Dunia ko lepas lah..akhirat no way hahahahahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko ingat diaorg fikir ke pasal akhirat.

        Delete
    6. penah keluar news bayi pun ada digunakan utk seludup dadah... mayat bayi... mmg sedih lagi sadis... nampak mcm tgh tidur je padahal dah mati dan jadi casing dadah...

      ReplyDelete
    7. lepas ni babi pula dijadikan bahan.

      ReplyDelete
    8. mcm tak logik jer anjing boleh telan sebesar tu. aku rasa dia bedah perut anjing tu n sumbat smua2 bungkusan2 dadah tu smuaa..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ape rasa bedah perut anjing tu? manis? masin? masham? kelat pipit? masham2 kelentit??

        Delete
    9. anjing kena sodomi al juburi

      ReplyDelete
    10. sindiket masukkan dadah dlm baby yg dah mati pun ada... baby tu jadi beg dadah

      ReplyDelete
      Replies
      1. mana ko tahu? ke ko sindiket?

        Delete
    11. kejamnya.. menyiksa binatang.

      ReplyDelete
    12. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete