• Politik Terkini

    Monday, March 4, 2013

    BAN Sadis ~ Matinya Seorang Bayi Dengan Satu Ciuman Virus Ayah

    Herpes Simplex Virus. Itulah virus yang dibawakan oleh seorang ayah yang telah meragut nyawa anak kecil mereka yang berumur 2 bulan. Apa itu herpes simplex virus, yang aku tahu ia terdapat 2 kategori, iaitu herpes simplex dan herpes zoster. Korang nak tahu details pasal herpes virus ni, masuk link ni >> DrSehat

    Carl, iaitu bapa kepada anak kecil tersebut tiba-tiba terkejut dan menyalahkan diri sendiri kerana menyebabkan kematian. Selepas ciuman tersebut, bayi itu dikatakan menjadi biru dan sesak nafas. Namun isterinya tidak menyalahkan Carl dalam perkara tersebut. Walaupun dia sangat sedih dan terkejut atas kematian itu.

    Herpes adalah satu virus yang norma didalam beberapa populasi. Dan isteri sendiri tidak menyangka virus tersebut mampu meragut nyawa anak mereka. So, kepada pembaca BANkami, sila check kesihatan korang.

         

    Info : DM

    8 comments:

    1. kesiannya kt baby tu...

      ReplyDelete
    2. bahaya betul virus tu. penyakit macam tu, mmg mudah berjangkit.

      ReplyDelete
    3. LEPAS NI SEGALA PENYAKIT KURAP, KENA JAUH DR BABY

      ReplyDelete
    4. herpes ni kalu tak salah aku, bukan ker penyakit kelamin? err, byk buat oral seks kot =.='

      ReplyDelete
    5. bahaya betul. kesian lak baby tu.

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete