• Politik Terkini

    Thursday, March 14, 2013

    BAN Sulu ~ Sniper Counter Strike Tentera Sulu Mati Ditembak VAT69 Malaysia

    Ni lagi info daripada blogger sabah mengatakan 3 sniper sulu telah mati ditembak. Dimaklumkan juga terdapat ramai snipper sulu dalam hutan dan setiap tentera perlu mengambil langkah berjaga-jaga. Hopefully tiada lagi yang terkorban.

    Gambar yang dimaklumkan dikatakan diambil daripada salah seorang VAT69. Snipper sulu yang mati tu adalah 2 lelaki dan seorang wanita. Dikatakan tentera sulu hanya 160 ++, harap-harap tentera dalam menyelesaikan saki baki tu dengan cepat. Supaya tidak memeningkan kepala najib untuk bubar parlimen.

    Walau apa pun, mohon najib + TPM bergabung untuk berdebat dengan anwar. Isu tuduh menuduh antara blogger umno + media tempatan vs blogger PR.

    Najib ada bran ka.


    Info Asal : KedahKini, Sabah

    12 comments:

    1. tahniah kepada VAT69. semoga kiram dibunuh!

      ReplyDelete
    2. Semoga tiada lagi yg terbunuh!

      ReplyDelete
      Replies
      1. biar lg ramai tentera sulu terbunuh.

        Delete
    3. tahniah dan waspada...kejayaan pasti milik pasukan keselamatan negara demi menjaga kedaulatan negara..

      ReplyDelete
    4. byk perangkap yg tak disangka. semoga tentera malaysia sentiasa berjaga-jaga.

      ReplyDelete
    5. bahaya juga tentera sulu ni.. serangan hendap memang kepakaran dorang. serangan hendap dan taktik pengecut.. itulah senjata dorang

      ReplyDelete
    6. vat69 bukan calang2 tau, sampaikan british n america berebut nak mereka

      http://blog3dalam1.blogspot.com/

      ReplyDelete
      Replies
      1. Bodoh punya nama team vat69. Nampak sangat suka buat skill sex '69'. Bangang juga tentera malaysia letak nama team. Nama ja problem. Sorry ek kah kah kah!

        Delete
      2. kan bagus kalau letak team anon

        Delete
      3. Sorry to say but orang macam kau yang cuma reti condemn ni not even capable to be a Bank security guard. Talk cock je kuat. VAT69 isn't even under the Military. Kasihannya kau ni alahai, another scrap piece of being. Harap kau sedar betapa jasa tentera 'bangang' yang keeping the peace for ungrateful shit like you. Peace.

        p/s: semoga perjuangan sia-sia kau untuk memburukkan nama orang berakhir.

        Delete
      4. apa yg ko bebel ni. tak paham aku.

        Delete