• Politik Terkini

    Tuesday, April 30, 2013

    BAN BOM - Letupan GAS Yang Ganas Menghancur Di Prague

    Asyik pasal politik je, troll sana troll sini. Bosan juga kadang-kadang. Ni aku paparkan satu news dari Prague, bandar di Chech. Yang mana berlaku satu letupan bom yang sangat incredible hulk mengamuk. Tapi menurut sumber kat sana bagitau bukan membabitkan terrorist. Aku syak sebab tak ramai orang islam. Cuba ada sekelompok orang islam kat situ. Mesti letupan dirancang pengganas islam.

    Dikatakan juga 40 orang tercedera. Kalau kat malaysia kena bom buatan serang kat BN punya port. Entah siapa serang polis sendiri buntu lagi. Jangan ada yang samdol tuduh pengganas islam malaysia sudah. Apa pun malaysia masih selamat, kata muhyiddin. Walaupun timbalan pengarah kena tembak di Kota Kerajaan.

    Yang pasti, malaikat maut tak hantar sms dan mms suh ko bertaubat sebab ko akan mati. Teknologi 4G pun dia tak guna.

    Firemen stand in front of a building damaged in a blast by on April 29, 2013 in Prague, Czech Republic. (AFP Photo/Michal Cizek)
    Rescue workers help a woman who was injured in a blast next to the building where an explosion happened on April 29, 2013 in Prague, Czech Republic. (AFP Photo/Michal Cizek)
    Firefighters and police officers search an area after an explosion in Prague April 29, 2013. (Reuters/David W Cerny)
    Injured people sit on a sidewalk near the area of a blast after an explosion in Prague April 29, 2013. (Reuters/David W Cerny)

    Info Asal : RT

    4 comments:

    1. tengok2, pengganas islam. US dtg buat siasatan.

      ReplyDelete
    2. rasanya ni test ujikaji kimia.

      ReplyDelete
    3. mesti islam punya keje nie... sakit ati ngan negara non-muslim...

      negara islam juara rasuah... takde pula org non0muslim pegi bom...

      yg buat dajjal pun org islam.. sultan kiram..

      ReplyDelete