• Politik Terkini

    Tuesday, April 30, 2013

    BAN Hacked ~ Blog Rafizi Ramli Dan HarakahDaily Kena Hack Geng Macai

    Pagi ni aku tengok rss update kat blog aku, then nampakla dari blog rafizi ramli yang menyatakan fakta gempar tentang mustapha ali. Aku try buka tengok, keluarlah bendalah 404! yang mana artikel tu dah kena delete. Then aku scroll tengok kat blog milosuam menyatakan harakahdaily pun kena hack.

    Yang bengap sekali hack then post artikel yang sama. Jelas terpampang kat situ kerja macai hackers umporno. Dah takde kerja lain, sebar fitnah melalui blog depa, geng macai depa je duk puji baguih.

    Ni ke ajaran atasan BN kepada anak buah mereka. Sebarkan fitnah bagai. Agak-agak tv tigasuku akan buat liputan tak artikel yang harakahdaily keluar. Mana tau kot ada wartawan yang bengong.



    4 comments:

    1. macai ni kan kena bayar. so selagi ceramah umporno tak penuh dgn dakyah fitnah mereka, mereka takkan puashati. ataupn dpt gaji lebih. hahaha

      ReplyDelete
    2. jangan risaw..kita tunggu la 5.5.13 nih..insyaallah keadilan akan ditegakkan..kemenangan kepada rakyat..inikalilah!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. betul, kemenangan pasti milik kita. yg risau geng bangla masuk campuq.

        Delete
    3. biasala, macai dibayar. tula kerja depa

      ReplyDelete