• Politik Terkini

    Wednesday, April 10, 2013

    BAN Nuclear War ~ Korea Utara Akan Lakukan Serangan Hari Ini

    Dalam kesibukan malaysia nak berpolitik fitnah dan politik najib risau, korea utara dan selatan menarik perhatian dunia dimana gangster dunia KIM akan lancarkan serangan pada hari ini dan meminta semua diplomat dan foreigner meninggalkan korea selatan.

    Selain itu juga, japan telah memasang segala bunker atau pemusnah peluru berpandu kiranya terdapat serangan yang mungkin tersasar.

    Adakah apple akan bergembira setelah negara samsung di serang oleh gengster KIM. ataupun sony xperia akan mengambil alih tempat samsung.

    Harap-harap debu radioactive serangan nuclear yang dilancarkan tidak tempias kat malaysia.





    Info Asal : DM

    9 comments:

    1. gila ah. perang nuclear tu.

      ReplyDelete
    2. 0_0!

      #OMG!!!!

      mak!!!KIAMAT DAH DEKAT!!!

      ReplyDelete
    3. dah terjadi ke bro?? adeh. apa nak jadi ni. perang perang perang je..

      ReplyDelete
    4. oi cam red alert siot! haha..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ni mesti kaki game. dlm red alert mana ada korea.

        Delete
      2. korea selatan de lar dlam red alert.. gne black hawk

        Delete
    5. karang tak sampai kat US, jatuh tengah2 jalan, kne org lain... gilo gedebe nih...

      ReplyDelete
    6. si puziah salleh kena radiasi korea utara la tu. takkan tak tau...

      ReplyDelete