• Politik Terkini

    Monday, April 8, 2013

    BAN Petua ~ Cara Menambah Tenaga Batin Dengan Bahan Di Dapur

    Jika sebelum ni kami ada memaparkan petua untuk membuat jamu asli  buatan sendiri dengan bahan yang sedia ada. Disini kami ingin memberi satu lagi tips tenaga batin, bahan yang digunakan juga senang dapat dan boleh diperolehi dengan isteri anda di dapur.

    Melainkan isteri anda bukan seorang chef dan menggemari makanan luar, maka bahan tersebut perlu dicari. Petua ini amat berguna daripada korang semua membeli ubatan sintetik yang tidak pasti ketahian atau enzim kebabian apakah yang dimasukkan.

    Untuk mendapatkan hasil yang power root, tidak semestinya meminum 1.5liter sehari power root, tapi dengan cara pernafasan, pemakanan dan exercise yang cukup. Hidup sex untuk capaian nikmat kehidupan sementara.


    10 comments:

    1. tgk tips ni, teringat kat awek aku yg seksi.

      ReplyDelete
    2. kalau aku try ni, agak2 terus stim tak.

      ReplyDelete
    3. hidup tanpa sex, hidup penuh gersang. sebab tu byk kes rogol budak kecik. tapi kdg tu masalah isteri tak bagi kawin 2. laki dahla power. mcm mana tu

      ReplyDelete
      Replies
      1. dinding kan ada.

        Delete
      2. This comment has been removed by the author.

        Delete
    4. ni petua betul ke.

      ReplyDelete
    5. pak cik dalam gambaq di atas mesti dah cuba petua ni huhu...

      ReplyDelete
    6. "Melainkan isteri anda bukan seorang chef dan menggemari makanan luar, maka bahan tersebut perlu dicari." pergh ayat meruntun jiwa hati maknak

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko terasa ke? jenis suka mkn luar ke?

        Delete
    7. Power betul pakcik yang boleh bawak basikal sambil pegang tali.

      ReplyDelete