• Politik Terkini

    Sunday, April 28, 2013

    BAN Politik ~ Penjawat Awam PutraJaya Buat Aksi Hot .. Oh My Gosh

    Aku sedikit slowpoke posting gambaran perhimpunan di putrajaya, walaupun dah ramai yang post pasal ni. Aku refresh kembali minda senggama aroma ketiak ramai-ramai yang menghadiri perhimpunan husam musa dan nik aziz. Satu perkembangan yang tidak disangka di putrajaya yang mana totally adalah penjawat awam.

    Adakah ini menandakan penjawat awam sendiri bersedia untuk berkhidmat kepada kerajaan baru. BN harus menerima dengan hati terbuka jika penjawat awam sendiri tidak memilih BN. Penjawat awam hanya berkhidmat pada kerajaan memerintah dan bukannya selamanya untuk BN.

    Ini kalilah !


    Info Asal : IdaMan

    11 comments:

    1. gambaq ni akan buat ku nan tak tidoq lena... hahaha

      ReplyDelete
    2. org putrajaya sendiri bencikan BN. maknanya penjawat awam sendiri tolak parti BN penipu.

      ReplyDelete
    3. Bravo org Putrajaya, ABU, INI KALILAH.

      ReplyDelete
    4. aksi hot, ak ingt video lucah...puiii

      ReplyDelete
    5. Replies
      1. umporno je buat ceramah kena import. hahaha

        Delete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Woi paksa org like FB ko...
        X der close button plak tuh

        PUI!!! atas muka

        Sumpah aku x kan masuk website ko dah

        Delete
    7. memang hot bro.... ramai yang hot tengok gambar ni

      ReplyDelete
    8. Bancian dah dibuat lepas PRU12... memang dari PRU12 dulu lagi Ramai Kakitangan kerajaan dah tak sokong kerajaan... coz kami lebih tahu tembelang depa ni... korap dan menipu rakyat..Guna media bersekontol dengan depa,Tapi ini kali kita bangkit loo.. tarak kira mau kena band ke kena gam ke kena tukar ke,, tak kesah!!!! kami bukan bodoh, rakyat di luar sana perlu di bela dari penindasan keroni, awat depa ingat kami ni bengong sangat ke, tak reti menilai mana yang batil mana yg benar...

      ReplyDelete
      Replies
      1. bagus ko mmg patut dipuji. anon kerajaan yg memperjuangkan hak asasi rakyat.

        Delete