• Politik Terkini

    Thursday, April 11, 2013

    BAN Skill ~ Apabila Pak Arab Cuba Tunjuk Skill Kereta Berjubah

    Dalam kebebanan palestin menghadapi tentera zionis yang tidak berperikemanusiaan, yang terpaksa didera dalam penjara zionis. Yang mana satu dunia mengagung Obama dan Obama meninggalkan janji capati. Mengharapkan Obama melakukan perubahan membela islam. Dan itulah islam pada hari ini. Jika tidak mengharapkan non-muslim membela islam, mereka akan mengharapkan islamic liberal untuk menghalalkan cara.

    Di arab, geng arabian membuat satu arab got talent dengan membawa jeep 2 tayar bersama penumpang dan membuat skil penumpang bersama driver dan orang diluar. Paling talent sambil membuka tayar.

     

    Info Asal : BS

    11 comments:

    1. tak hbis dgn nk meniru barat. lps tu org ckp islam pn sama. sbb umt islam sdiri jatuhkn islam

      ReplyDelete
    2. bukannya pikir nk bantua palestin. apa la nk jadi dgn islam sekarang. kt malaysia pn, dh tak larat dgr mcm2 fitnah jahat.

      ReplyDelete
    3. Tgu je Imam Mahdi & Nabi Isa dtg. Sementare tu kite hanye ble brdoa & hulur bantuan mcm Aman Palestin utk org2 Palestin & org2 Islam lain yg traniaya di seluruh dunia. Perangai pak arab ni x yah la ikut. Diorang ni kdg2 terlebih kebaratan compare to org barat sendri.

      ReplyDelete
    4. perghh..hebat..yang pasti diorang minyak murah..roadtax takde, insurance takde..keta exciden total lost campak je tengah gurun..

      ReplyDelete
    5. apokobondo yg korang merepek ni mangkuk..diorg takat buang tebiat tunjuk terer bawak keta 2 tayar je tu..yg korg merapu ckp 'islam jatuhkn islam, fitnah segala bagai ni apohal.....nk jd pejuang biar kono tompek eh,nanti org ckp banganggg...

      ReplyDelete
      Replies
      1. dah mmg realiti islam dlm kejatuhan. umat islam sendiri ramai membangangkan diri. mengharapkn org kafir untuk membela islam. dah ko rasa ko tu pejuang sejati ke?

        Delete
      2. gua xda pun ckp gua ni pejuang sejati derr...mmg pun org kafir xkan bela Islam smpi kiamat,umpama tgu kucing betanduk la gamaknya tu.gua cuma ckp, klu nk perjuangkan sesuatu biar kena tempat.posting ni rasanya takat nak tnjuk pak arab buang tebiat buat 'got talent' je, takyah la nk kaitkan agama kita dgn bnda remeh camni.dah jauh lari luar tajuk rasanya tu..lgpn bukan semua pak arab tu Islam der,byk jg yg kafir..

        ok der,harap lu paham mksd gua.peace brader :)

        Delete
      3. stakat posting dlm blog. korng 2 ekor ni bertekak mcm ni jela mampu. pejuang taik kuceng. pui!

        Delete
      4. at least kmi berdua ada sesuatu utk diperkatakan..juang x juang itu prkra lain..yg lu ni, klu takat nk komen pn guna nama 'anon' baik diam..nk ngaku indentiti sndiri pn x brani,ada hati nk tembak org.phui!

        Delete