• Politik Terkini

    Wednesday, April 10, 2013

    BAN TopHouse ~ Rumah $42M Milik Radio Host Amerika Casey Kasem

    Casey Kasem adalah seorang radio host yang yang berada dalam industri amerika lebih 40 tahun. Aku sendiri pun tak kenal mamat ni. Tapi yang hebatnya, walaupun host radio di amerika, mereka mampu membina sebuah mahligai gam indah dan pada hari ini mahligai Holby Hills Mansion di jual pada harga $42Million.

    Dengan keluasan 12000 kaki persegi dan dilengkapi dengan 7 bilik tidur, bilik air decorate, kolam renang berbentuk love, court tennis dan pelbagai lagi kelengkapan yang antik, unik dan tycooonnn.

    Keluasan tanah pula seluas 2.5 ekar. Sangat luas untuk pencuri yang masuk bermain kejar-kejar bersama pak guard @ anjing peliharaan. Dikatakan lagi, Kasem membeli rumah ini pada harga $1.725Juta pada tahun 1989. Kalau ada yang rasa tycoon nak beli, boleh rujuk redfin.

    Yang pasti Kasem bukan ahli politik seperti TOYOL mesia. 


    Info Asal : BS

    10 comments:

    1. amerika, host radio pun kaya. yg miskin, miskin tahap fakir.

      kat malaysia ahli politik yg kaya. pastu kena tangkap. rasuah.

      ReplyDelete
    2. Bilik mandi yg superb. TAB mandi yang ghairah!

      ReplyDelete
    3. keren blognya, saya datang dengan kunjungan siang, dan tidak lupa follow, ditunggu kunjungan dan follow baliknya ia...

      terimakasih.

      ReplyDelete
      Replies
      1. kat indon ada rumah semahal ni tak?

        Delete
      2. kat indon paling miskin pakai ferarri.

        Delete
    4. ini hos radio belum tunjuk menteri hehe

      ReplyDelete
    5. hehe besar seyh!

      http://www.suterablogger.com

      ReplyDelete
    6. bukan rumah dah ni
      istana bunian dah ni hehehe

      ReplyDelete
    7. dj radio kat sini ramai gak yg kaya-raya!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. contohnya linda onn. rumah bapak besar. tp takde laki. kalau dia nk aku jd laki dia, aku sanggup

        Delete