• Politik Terkini

    Friday, May 3, 2013

    BAN Artis - Gambar Jehan Miskin Dan Bakal Isteri Dari Korea. Awww Sweet

    Sooo Sweet, walaupun aku takde minat menggila sampai terpekik terlolong dalam tv. Aku pun baru kenal je mamat ni. Takde la hot sangat, yang tengah hot sekarang azhar sulaiman. Aku syak dia nak cari publisiti murahan dengan buat statement polifag. Statement sangat bloodyfool. opss.

    Kepada peminat artis malaysia, terutama yang pompuan, nah tataplah gambar isteri jehan. Apa pun aku cuma doakan terbaik sesama islam. Ko kawin dengan orang korea, tu advantage ko pandai tackle. Yang muka tak berapa hensem, konfem dengki.


    Info Asal : @RotiKaya

    8 comments:

    1. nampak mcm secocok. semoga jodoh mereka dipercepatkan.

      ReplyDelete
      Replies
      1. dah khatan tak kelentit awek korea tu?

        Delete
    2. mcm muka abby abadi je

      ReplyDelete
    3. Lantak Pi la. aku mmg xminat jehan ni. muka poyo.

      ReplyDelete
    4. comel je bakal isteri dia.

      ReplyDelete
    5. jehan lagi 'cantik' dari wife dia. lol! ni baru betul k pop fag! hahahaah

      ReplyDelete

    6. Pinjaman untuk pelbagai tujuan
      Kami menawarkan jumlah minimum sebanyak 5,000.00 dolar kepada 5 juta dolar
      Pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
      pinjaman
      tempoh: sehingga 25 tahun bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda perlukan.
      pelanggan mesti
      Melebihi umur o f 18 tahun
      Urus niaga ini adalah 100% selamat untuk semua clents
      Untuk maklumat lanjut mengenai kredit, sila hubungi kami melalui e-mel:
      (Daviesruthfirm@gmail.com)

      ReplyDelete

    7. Pinjaman untuk pelbagai tujuan
      Kami menawarkan jumlah minimum sebanyak 5,000.00 dolar kepada 5 juta dolar
      Pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
      pinjaman
      tempoh: sehingga 25 tahun bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda perlukan.
      pelanggan mesti
      Melebihi umur o f 18 tahun
      Urus niaga ini adalah 100% selamat untuk semua clents
      Untuk maklumat lanjut mengenai kredit, sila hubungi kami melalui e-mel:
      (Daviesruthfirm@gmail.com)

      ReplyDelete