• Politik Terkini

    Sunday, May 19, 2013

    BAN Bengong - Demostrasi Sokong Sharifah Sakinah Dan Alif Berdengkur Ternganga

    Damn minah ni. siap ada penyokong tegar demo kat jalan raya. [siapa percaya mak dia rosma]. Senang je artis nak popular sekarang. Buat perkara bengong bangang sikit dalam keek ke, facebook ke, twitter ke, youtube ke. Kejap je boleh popular.

    Video anak beranak sana sini derhaka tak popular. Sebab masyarakat tahu kot, kerja bodoh pergi sebar pada media. Tapi serius aku tak kenal pun mamat dan minah yang kena gosip tu. Macam gampang duk bergaduh dengan ibu lepas tu sebar satu malaysia.





    4 comments:

    1. dia dtg dah. kali ni takde bird. mana bird ko sakinah woi

      ReplyDelete
    2. aku nak rogol dia sekali..untuk waraskan otak dia hahaha

      - Admins blog 3 dalam 1
      http://blog3dalam1.blogspot.com/

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko monyet pompuan. ko lesbo ke?

        Delete