• Politik Terkini

    Thursday, May 9, 2013

    BAN Comel - Ini Kekasih Emma Maembong, Ko Jangan Jeles

    Kepada jejaka butthurt yang tidak hensem tetapi berkeinginan mendapat awek secantik emma maembong @ memperisterikan gadis secomel ini, harap tidak berputus asa mencuba nasib mencari gadis cantik. Aku dengar Pasir Mas kelantan adalah lubuk gadis comel.

    Tapi ni bukan kekasih emma maembong pun. Maybe friend tapi mesra emma maembong dan adiknya cha cha. Dunia politik penuh dengan fitnah sana sini. Dunia artis penuh dengan suka suki tanpa batasan. Dunia education penuh dengan professor pening dengan pelajar. Dunia ustaz sekarang sedang berpecah belah.


    Info Asal : Buah Mulut

    11 comments:

    1. kekasih yg comellll!!!!

      ReplyDelete
    2. emma, tahun depan jom kawin. i bagi u hantaran sejuta tahi bintang.

      ReplyDelete
    3. bukan tu chacha ke carlos?..emma still awek aku la..kehkehkeh..

      ReplyDelete
      Replies
      1. SEJAK BILA KO RAMPAS JANDA AKU NIH!

        Delete
    4. puiiiii la cibai buruk, ak ngan adik ak tak de mesra2 bergasak bertumbuk je hari2 kahkahkah 1 cb

      ReplyDelete
    5. kalaulah adik aku secomel cha cha. hari2 aku peluk!

      ReplyDelete
    6. Replies
      1. sila cermin bontot sendiri dulu

        Delete
    7. sayangnya...kan bagus emma sambung study :P

      ReplyDelete
    8. ni bukan emma laa, ni adik diaa. cha cha kembong. baik tukar statement. dah jadi fitnah ni.

      ReplyDelete