• Politik Terkini

    Thursday, May 23, 2013

    BAN Cool - 16 Gorgeous Car Yang Digunakan Fast & Furious 6

    Gabungan 2 actor yang tubuh sasa van minyak diesel dan the batu bukit. Pastinya akan mengancam panggung wayang jika aksi ditambah pasangan gersang dalam panggung. Ko nak nafi, tapi itulah banyak berlaku dalam panggung.

    Jika sebelum ni, fast & furious menggabungkan american dan japan, kali ni mereka bergabung bersama british. Dimasukkan serta TANK untuk menambah perisa supaya aksinya lebih mengganas. Apapun belum keluar panggung lagi. Layan sekali trailer yang hot hottest.

    Info Asal : BS

    6 comments:

    1. aku tengok part gersang2 tu je...len2 boring... hahaha

      Kisah Benar Edisi Seram - Terjumpa Cik Langsuyor Di Masjid Ubudiah
      http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/05/kisah-benar-edisi-seram-terjumpa-cik.html

      ReplyDelete
    2. dh kluar panggung kn?

      ReplyDelete
    3. mohon post awek seksi Fast & furious 6.

      ReplyDelete
    4. tolong admin check my link ada ke tidak di bloglist tuan. terima kasih.

      www.penburukonline.blogspot.com

      ReplyDelete
    5. hancur sebijik BMW..tp plg x thn tgk ford mustang tu fuhhhh

      ReplyDelete