• Politik Terkini

    Saturday, May 11, 2013

    BAN #GE13 - CNN Merakam Malam Black505 Dan Mempersoalkan Fraud PRU13 Di Malaysia

    Perhimpunan black505 nampaknya menarik minat wartawan dari negara lain untuk mengetahui apakah sebenarnya yang berlaku di Malaysia. Fraud Election, itulah yang dipersoalkan oleh penyokong PR dan dinafikan oleh ahli BN yang mana tiada fraud berlaku. Tetapi rata-rata mempersoalkan "BlackOut" semasa pengiraan undi. Adakah SPR tidak melakukan persediaan rapi dan memeriksa litar pintas terlebih dahulu.

     Harap2, GE14 SPR dapat buat pengiraan secara live. Aku rasa nak buat tu takde masalah dengan teknologi yang ada sekarang.


    Info Asal : HalimIslam

    4 comments:

    1. siapa yg mempersoalkn pn, tak dh bleh buat apa2. sekarang BN dah kembali berkuasa.

      ReplyDelete
    2. yang tinggal sekarang, hanya harapan. supaya najib tak buat sesuatu menyusahkan rakyat.

      ReplyDelete
    3. terima sajalah. kita tunggu ge14. hentam betul3 spr supaya berlaku lebih adil. aku sokong cadangan admin. buat pengiraan secara live.

      ReplyDelete
    4. yes pengiraan secara live would be awesome... and SPR patut make sure next GE ada camera yg focus kat switch box utama sekali bagi mengelakkan perbuatan khianat mana2 pihak yg nak buat fake blackout dengan menutup main switch lampu bangunan tempat kira undi...

      ReplyDelete