• Politik Terkini

    Monday, May 13, 2013

    BAN #GE14 - Cikgu Agama Dipaksa Taklik Undi PRU14 Di Kelantan ?

    Adakah berita ini benar ataupun kesahihan masih tidak dapat dipastikan. Tapi itulah yang dinyatakan dalam facebook pages otai reformasi. Jika perkara ini benar, demokrasi yang digembar gemburkan adalah ala shit with the small tube. Taklik semata-mata untuk mengekalkan kekuasaan sebuah parti, pendapat aku "ia sesuatu yang bodoh".

    Money and Politics buat orang bodoh membebal.


    Info Asal : OtaiReformasi

    6 comments:

    1. kena ada gambar @ video. baru bleh percaya. setakat tulis macam ni.

      ReplyDelete
    2. macam gampang. tu statement je. tak sahih pun lagi.

      ReplyDelete
    3. taklik tu menatang apa? blurr tetiba

      ReplyDelete
      Replies
      1. ia sejenis mamalia halus

        Delete
      2. okay. aku rasa aku faham... =.=' haish. macam2. ikut ske dia jer nk suh org buat mcm2

        Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete