• Politik Terkini

    Thursday, May 9, 2013

    BAN GST - Cukai Baru Rakyat Malaysia Versi Sayangi BN

    Oh My GST. Nah amik duit semua duit dalam poket aku. Tinggalkan sikit untuk aku beli sebentuk cincin. Terbaiklah pentadbiran Najib. Aku sokong BN. Sayang BN. Muah Muah Muah. Kalau kutuk nantikan kena tangkap macam king jason. Sekarang aku sanjung, junjung, tatap muka yang sendayu tinggi semua pemimpin BN yang sangat berkhidmat untuk rakyat.

    Nanti mereka akan cakap, untuk mencapai sebuah negara maju seperti amerika, kita mesti mempunyai sumber pendapatan yang tinggi. Okey, masa sudah tiba, macai-macai BN sekarang. Jom membuat ayat cinta berahi untuk rakyat sokong GST.


    Info Asal : HanyaDiKelate, HanyaDiKelate

    14 comments:

    1. aku nak cium rosmah!!!

      ReplyDelete
    2. Gila ah. mampos aku. dah setiap bulan at least 300 ratus beli belah untuk family. RAKYAT MESTI BANGKIT TENTANG GST!

      ReplyDelete
    3. Tunggulah 5 tahun lagi nak ubah. nak taknak, kena terima je. siapa suruh undi BN.

      ReplyDelete
    4. lepas ni, maknanya aku bubuh minyak, terus kena GST. WTF!

      ReplyDelete
    5. kahkahkah ..choi... aku rasa dorg memang da tukar ke GST ..kan dulu guna SST

      ReplyDelete
    6. benda dah implement dari awal. sekarang GST msh tak di implement 100%.

      ReplyDelete
    7. terima kasih bab1 negara

      ReplyDelete
    8. GST -Hadiah PRU13 dari BN utk rakyat. PRU12 rakyat terima hadiah harga minyak naik. Uuuummm...cayang BN!!!

      ReplyDelete
    9. Apasal tesco Sungai Petani tak dak GST? Aku sengaja pi berbelanja semata-mata nak dapat resit. Tapi tak ada pun....takkan depa lupa bubuh GST. Atau ada syarikat buat langkah sembunyi dengan menyerap GST dalam harga yang dibayar?

      ReplyDelete
    10. betul ke ni?? kalau betul, memang hadiah paling bermakna ni. hahaha

      ReplyDelete
    11. http://oskortos.blogspot.com/2013/05/gst.html

      baca ni betol2.. ada keburukkan ada kebaikan.. terpulang kepada kerajaan yg memerintah nk buat tax camne..

      ReplyDelete
    12. Baru dua hari lepas pi shopping kat JJ tak ada pulak nampak GST nie.. ke aida yang rabun ^^ belum sampai ke JJ tempat aida kot. hehe.

      ReplyDelete