• Politik Terkini

    Friday, May 3, 2013

    BAN Kantoi - [Hot Penipuan] Saiful Kantoi Sumpah Depan Kaabah Versi Le Harmonies Studio

    Mula-mula tengok video ni, aku dah tau video ni edit. Tapi nak ceritakan tempat edit tu aku tak reti. Nak copy paste sebijik-sebijik, penat wooo. Sebab aku tau, ramai admin PR yang terer mengesan video editing. Ko tengok jela video papagomo. Mana ending video lucah dia. Dah habis idea nak edit. Sekarang keluar saiful buat sumpah depan kaabah.

    Harap korang dapat tunjuk kat makcik pakcik kat kampung bila balik ni. Biar mereka tau tu edit atau original.


    Info Asal : LeHarmonieStudio

    15 comments:

    1. bodoh betul macai buat video. kan dah kena. TV3 pn bangang g tayang

      ReplyDelete
      Replies
      1. Original ni.. sebab kalau edit, michael bay pun tak mampu buat macam ni..

        Delete
    2. yg buat cerita drama kt TV3 tu bengap ke takleh kesan video original or edit. bodoh betul

      ReplyDelete
    3. HANYA TOLOL PERCAYAKAN SUMPAH SI LAKNAT HARAM JADAH PENJUAL BONTOT!!!

      Kah kah kah...

      ReplyDelete
    4. biar di gelar tolol...saya percaya dia seorang yang berani, sebabnya dia dipihak yang benar

      ReplyDelete
      Replies
      1. Memanglah kau ni tolol dan bengap. Simpan bontot TIGA hari tak basuh! Cuba kau buat macam tu kemudian baru bercerita hampeh ni benar ke tidak.

        Delete
      2. itulah dikatakan macai. sentiasa buat statemnt bodoh dan mudah percaya.

        Delete
    5. muka die lg suci dr org yg wat haji tue..cayalah saifol..skinhead stail tue..mesti pakai kasut doc mart

      ReplyDelete
      Replies
      1. kena pangggey punk join sekali. baru ada hot skit punk dgn skinhead

        Delete
    6. ADAKAH KETINGGIAN SEPOL TU 7 KAKI. LEBIH TINGGI DARIPADA ORANG ARAB?

      ReplyDelete
      Replies
      1. dia mewarisi ketinggi jibby. hahaha

        Delete
    7. kalau dah peminpin yg diatas puak umno penipu tak amanah apa nak kita percayakan si saiful bontot ni, betul tak pak haji

      ReplyDelete
      Replies
      1. nanti ayah saiful akan keluar statemnt. semua ni benar. lepas tu TV3 buat ekxclusive bangang 30minit bersama saiful dan bapa

        Delete
    8. betul @ tidak persetankan video ni , dia bersumpah .. itu urusan dia dgn tuhan , pe yg penting BN kalah ini kali ! orang yg bersumpah takkan kecoh mengatakan dia bersumpah,kalo dia betul nak bersumpah , pergila senyap ke mekah..kenapa perlu beritahu 1 malaysia?

      ReplyDelete
    9. Berani main2kan agama... tak takut bala ke?

      ReplyDelete