• Politik Terkini

    Saturday, May 18, 2013

    BAN Konsep - Rumah Bayangan Barbie Berlin Versi Dewasa

    Ko ada hati mahu ke berlin untuk percutian menghabiskan duit. Atau nak ke berlin untuk bercengkerama. Atau pergi shopping style orang kaya. Di Berlin rumah bayangan Barbie cuba direalisasikan. Pada 28 Ogos ni rumah tersebut akan dibuka untuk public. Semoga tiada percutian besar-besaran isteri lady malaysia ke berlin secara berjemaah.

    Agak-agak akan ada tak idea nak buka barbie city di malaysia. Sebab lego land dah ada. Mana la tau kot ada menteri yang minat barangan barbie.


    Info Asal : BS

    2 comments:

    1. jgn lepas ni, mak budak pula gilakan barbie.

      ReplyDelete
    2. rumah aku sekarang mcm ni la. aku akan saman barbie berlin sbb meniru design rumah aku

      ReplyDelete