• Politik Terkini

    Monday, May 20, 2013

    BAN Lemah Tenaga - Makanan Yang Mampu Menaikkan Mood Ghairah

    Makanan sememangnya amat penting untuk perjalanan darah yang sempurna. Apa yang ko makan selama ni, itulah yang akan membentuk tubuh badan ko. Samada akan jadi gemuk gempal macam tong drum ataupun akan jadi slim simple skin selamanya sampai ke tua.

    Nah, aku bagi sedikit tips yang diambil dari web health. Untuk dikongsikan bersama. Tapi kalau ikutkan amalan tradisional yang aku amalkan, aku hanya makan ulam herba je. Cicah budu, fuhhhh meletop naik. Tersilap cicah, tubuh badan ko boleh jadi tiba-tiba bernafsu. Itulah penangan herba. Menguatkan urat, menambah tenaga dalaman.


    Info Asal : Health

    5 comments:

    1. kalau yg belum kawin mcm aku ni. agak2 jadi stim tak bila selalu mkn. dhtu takkn asyik dinding je.

      ReplyDelete
    2. tapi kalau kolestrol dh tahap tongsampah penuh. makan apa pun, tetap letih.

      ReplyDelete
    3. Herba memang berkesan untuk melancarkan perjalanan darah seterusnya badan sihat dan cergas. Salah satu yang berkesan adalah herba Tribulus dan MACA. Ianya diadun dalam satu produk yg dinamakan Tricajuice, suatu produk tenaga yang mampu meningkatkan keintiman suami isteri. Lawati http://www.powertricajuice.com

      ReplyDelete