• Politik Terkini

    Tuesday, May 14, 2013

    BAN Payudara - Makanan Pilihan Untuk Gadis Yang Nak Besarkan Breast

    Dulu aku ada terbaca satu artikel tulisan omputih, yang mana dia menyatakan nak tengok sesebuah negara atau tempat tu maju, tengok pada size breast wanita kat area tu. Kalau kendur dan tak bermaya, maknanya mereka kurang maju dan dalam keadaan kusut masai. Aku syak yang buat kajian tu gila tengok tetek wanita.

    Ni ada satu lagi kajian tentang pemakanan dan tumbesaran payudara dengan sihat walafiat tanpa kesan chemistry. Melainkan ko amik pemakanan yang ditanam penuh dengan chemical.


    Info Asal : IZI

    11 comments:

    1. wow niceeee anon mesti suka ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko ckp jela ko suka tgk tetek. Malu ke

        Delete
    2. kami tahu, kami adalah persatuan terhormat. tapi kami pantang melihat gambar tetek. info tetek dan pelbagai lagi tentang tetek.

      JGN NAIKKAN GHAIRAH KAMI !

      ReplyDelete
    3. maknanya tetek boleh hasilkan 1 liter susu sehari. segarlah suami mcm tu.

      ReplyDelete
      Replies
      1. bodo aa kesian la baby dia buduh, berebut ngan bapak dia lol

        Delete
      2. ko mmg bapak yg berhati batu. susu gantung pn ko nk berebut.

        Delete
    4. aku paling suka tengok tetek mantap.

      ReplyDelete
      Replies
      1. bangang betul, ko ingat ko sorang je ke

        Delete
    5. aku pun cam tu...nak bagi ghairah cepat sebelum bersama dgn isteri kita.

      ReplyDelete