• Politik Terkini

    Thursday, May 16, 2013

    BAN Politik - Himpunan Black505 Ulu Tiram Johor Versi Rapat Rapat

    Are you ready for psy but he not in johor. Johor totally melayu kan. Mana boleh psy masuk. Kena tanya " are you ready for anwar ibrahim. Kan anwar tu melayu. Tapi macai yang perjuangan melayu tolak anwar, minta PAS bersatu dengan umno. Kenapa umno tidak bergabung dengan PAS.

    balik cerita pasal black505, aku tak pergi pun, sebab aku bukan orang johor. Tapi melalui video yang ditunjuk. Paling butthurt sekali bunyi vuvu yang macam nak terberak. Sial betul bunyi bendalah ni. Aku ingat dalam stadium je manusia cuba memberukkan diri meniup. Kat perhimpunan pun sama.

    Dalam ceramah perhimpunan di johor juga, anwar bagitau dia tak letak jawatan sebab dapat undi popular lagi tinggi. So, macai jangan marah sama itu anwar naaa. Siapa marah, punggong dia period.



    Info Asal : GreenBoc

    9 comments:

    1. semua kabinet dah diistihar. walaupun kita tak mampu mengubah politik malaysia. sekurangnya kita tahu, politik BN adalah paling kotor dan jijik. penuh dengan penipuan!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Pui! Cina je banyak! Kalau cina muslim takpa, ni cina buddha & kristian je banyak..

        Delete
      2. biar la cina ke apa...depa tuh ada hak la...
        sedar xsedar kita dah lama hidup dgn diorang..
        diorang perlukan kita, dan mcm tu lah sebaliknya..
        yg penting buka mata, siapa PENGKHIANAT dlm negara??

        Delete
      3. nak bisjut?

        Delete
    2. pergghhh... mmg rapat terusss!!!

      ReplyDelete
    3. Diaorg ingt bleh ubah le keputusan pru13

      ReplyDelete
    4. Asyik buat perhimpunan je...ibarat menang sorak tp hasil tak de. Nk cabar Kat mahkamah pun, mahkamah & segala isi dlm tu termasuk undang2nya sekali, suma tu diaorg yg punya.... Apa lg pilihn yg rakyat ada??

      ReplyDelete
      Replies
      1. rakyat hnya mampu turut dan terus dibodohkan oleh org atasan. atas kepentingan peribadi dan menjaga business.

        Delete
      2. buang rasa putus asa~~

        Delete