• Politik Terkini

    Friday, May 31, 2013

    BAN PolitikAgama - DrMAZA: Berapakah Harga Keluarkan Fatwa?

    Ko rasa berapa harga untuk setiap fatwa. Tapi ni bukan keluarkan fatwa pun. Takde fatwa apa-apa. Cuma ramai berpendapat DrMaza membedil kenyataan yang dikeluarkan oleh Mufti Perak. Menentang secara aman pun derhaka. Ko tahu apa jah! Buat masa sekarang, ko kena hangguk kepala je jah. Reti

    Dan secara tak langung, datanglah macai ke facebook DrMaza meninggalkan tahi komen. Aku tak sempat nak post komen mereka. Tapi ko nilaikan sendiri jela. Yang ditentang sekarang parti BN. Yang dikatakan membuat penipuan dalam PRU13. Adakah menentang penipuan juga tak boleh.


    Info Asal : SinarHarian, DrMaza

    10 comments:

    1. ikut timbang kilo dalam 2 ringgit sekilo. kalau tambah patah perkataan boleh la dlm 20ribu sepatah. ada bran nak bayar?

      ReplyDelete
    2. Sekarang masanya ustaz nak keluar dari bonet kereta. Ustaz dan mufti semua, boleh tak tolong nasihatkan para isteri-isteri menteri @ dato supaya pakai tudung. Simple je kerja tu.

      ReplyDelete
    3. undi DAP haram pun dapat 2 juta kah kah kah

      ReplyDelete
      Replies
      1. Sekarang dh dapat duk diam2 jela. Nanti tiba masa, bising balik.

        Delete
      2. Duit belum habis duk diam2. Duit habis bising balik dgn fatwa baru..

        Delete
    4. Ini fatwa dari Ulama Murtabak Melayu.

      ReplyDelete
    5. BUDAKBOY

      nak buat apa dengan duit berjuta hengget pada usia melebihi 70 tahun. ikut le kata TS Khalid Ibrahim,,, saya tak boleh beli syurga dengan duit.

      Tok peti ni suruh orang husnul zan tapi dia sendiri berprasangka buruk..

      kesian gua sama orang tua tak sedar diri... kubur kata mari, rumah kata pegiiiii... tobat le sebelum terlambat...

      ReplyDelete
    6. aku respect dgn Dr Maza nih..otak dia xsempit mcm 'macai' yg xphm dgn realiti~

      ReplyDelete
    7. xkisah lah ni perddbatan antara dua org ilmu agama tinggi biar kan diorg berdebt, org biasa xyah la sibuk nak maki atau marah2 antara 2-2 pihak2 tu, diam dan dengar dan fikir hang nak ikut mana sapayg hang rasa betul hmmm

      ReplyDelete