• Politik Terkini

    Thursday, May 2, 2013

    BAN PRU13 - Karpal Singh Kata Akan Pertahankan Islam Versi BN Terpaku Kelu

    Dalam kemabukan sesama islam pening lalat bercakap soal hudud dan lebih 20 tahun macai BN duk tanya, kenapa kelantan tak buat hudud. TGNA pun aku rasa dah penat berbuih mulut bagi tau benda sama, tapi macai BN tetap membangangkan diri tanya diri. Apa pula kata DAP.

    Nah untuk jawapan butthurt ko, Karpal Singh sendiri keluarkan kenyataan. Jika sebelum ni aku ada bagitau dengan selamba uncle dari subang jaya mempertahankan hukum hudud. Padahal dia bukan islam tetapi menyatakan hukum hudud adalah The Best Law.



    Info Asal : wasukalu

    8 comments:

    1. Kebangkitan islam telah muncul. TOLAK BN yg rasis dan liberal terhadap islam!

      ReplyDelete
    2. ini kalilah.

      ReplyDelete
    3. aku nk tunggu MCA @ MIC buat statemnt mcm ni. ada tak?

      ReplyDelete
    4. aku takut karpal ni jadi mcm bapak saiful je. saya tarik kenyataan saya. apa pun kita fikir positif. daripada MCA dan MIC tak pernah bersuara menyatakan sokongan terhadap hukum hudud.

      ReplyDelete
    5. gua cadang mulai sekarang . TABIR... D SETIAP MASJID SELEPAS SOLAT fardhu, jangan takut start hingga seterusnya d M'sia.

      ReplyDelete