• Politik Terkini

    Wednesday, May 22, 2013

    BAN Tragis - Gila Ah, Jatuh Dari Ketinggian 1000 kaki (14 Gambar)

    Sangat bernasib baik walaupun payung terjun yang digunakan tersangkut sedikit dan menyebabkan ia tidak dapat terbuka, tapi mathew masih selamat. Mamat ni sendiri tak percaya dia masih hidup. Dia cakap, masa jatuh dan tahu payung terjunnya tersangkut dia cuab mengawal dengan tenang dan berharap dapat jatuh dengan selamat.

    Sebelum ni, mamat ni cakap dia dah buat lebih 150 terjunan dan tiada sebarang permasalahan. Itu dari sudut perancangan manusia. Tapi benda yang nak BAD akan berlaku kita tak tahu. So, in watever the things kita rancang, kena selalu prepare untuk kegagalan. Samada ko gagal boleh terus hidup ataupun terus mati.


    Info Asal : DM

    10 comments:

    1. nasib baik hidup.

      ReplyDelete
    2. takde perasaan takut mamat ni. omputeh mmg suka cr populariti. patut mereka maju

      ReplyDelete
      Replies
      1. bukan popularity...tetapi lebih kepada adrenaline rush, Macam di Malaysia...lebih kurang...macam merempit...gak...heheheh

        Delete
      2. mesti ko nk ckp ko tu power merempit kan

        Delete
    3. eeishh...xde keje cari keje. tp dia berani giler.

      ReplyDelete
    4. gilosss.... tinggal lg 8 nyawa.. mcm kucing pulaksss

      ReplyDelete
    5. aksi berani mati. nasib baik tak mati.

      ReplyDelete
    6. lenkali lompat kat laot je..haha

      ReplyDelete
    7. Asal anon-anon kat sini komen bahasa skema2 je. Tak mcm kat blogserius. Wakakakaka~

      ReplyDelete
    8. gila adrenalin rush... mmg gila...

      ReplyDelete