• Politik Terkini

    Monday, July 1, 2013

    BAN Akidah - Doa Amalan Selepas Solat Untuk Amalan 5 Kali Sehari

    Dalam hidup ni mesti kena banyak berdoa, tak kiralah macam mana sekalipun ko berdoa, janji ko berdoa dan minta pengampunan, minta segalanya diberikan keberkatan dan kemudahan. Dalam aku mencari beberapa doa, aku terjumpa doa selepas sembahyang, mostly semua pernah dengar di masjid dan ada ramai yang amalkan doa ni. For those yang tak tau, boleh lah print. Aku sediakan yang picture, senang korang nak print. Right click then terus print.

    Selamat beramal. Sharelah pada kawan-kawan, nanti dapat pahala naaa...


    Info Asal : roscalla

    4 comments:

    1. aku bermimpi kah harini. buka2 bankami, dia bg surah.

      ReplyDelete
      Replies
      1. carlos dtg alim hari ni. lepas ni ada la tu cerita seks.

        Delete
    2. sejuk hati nenek.

      ReplyDelete
    3. teruskan post perkara2 seperti ini. dapat pahala.

      lagi2 da nak ramadhan.

      bagi tips skit, terutama nak jaga mata time ramadhan

      -oyen-

      ReplyDelete