• Politik Terkini

    Friday, June 21, 2013

    BAN JenayahSeks - Dipaksa Urut Kote, Duit 3000 Dikebas, Video Dirakam

    Kesian kt mamat ni. Dahla cari duit dengan hasil urut orang sakit, kena khianat pula. Babism betul jantan yang suruh urut kote dia, then record then ugut nak sebar. Urutan tu dibayar ke tak, tak tau la. Semua berlaku di hotel. Nasib baik tak dipaksa buat oral. Selamat dan berbudi betul orang malaysia ni. Sebab nak merompak punya pasal. Macam sial perangai babi macam ni.

    Habis PRU13, berita pasal rogol, isteri curang, isteri ikut nepal, ikut banglasia semua keluar. Bunuh sana sini.  Semua kat bandar maju. Adakah maju membina minda manusia lebih cerdik atau terlebih sifat kebabian.


    Info Asal : Hmetro

    4 comments:

    1. kesian kt budak tu. kalau kna kt anak dia satu hr nanti. baru dia tau. kena kt adik beradik ke.

      ReplyDelete
    2. nak cari rezeki pn susah. aku syak ni mesti sama2 melayu.

      ReplyDelete
    3. Arghh hairan aku dgn dunia skrg..

      ReplyDelete
      Replies
      1. ini semua salah BN. xmenekankan faktor rohani dan akidah.

        Delete