• Politik Terkini

    Friday, June 14, 2013

    BAN Politik - Ahmad Idham (artis) Persoal Shabery Chik (Menteri)

    Berbuih pula mulut sekali lagi. Tu bukan debat secara terbuka tu. Cuma mempersoalkan melalui facebook. Aku ingatkan, sebagai seorang menteri patut boleh bagi jawapan yang lebih bernas. Tapi lebih cenderung kepada pemikiran yang fiktif. Mereka mempersoalkan sebab semakin ramai umat islam yang tidak bermusafir pergi tengok wayang time tu. Dah cerita best, seat lain penuh. Tu pun tak boleh nak pikir ke. Apa ingat rakyat ni special mcm menteri ke, boleh minta seat vip.

    Heran aku macam mana jawapan sebegini boleh keluarkan daripada mulut seorang menteri. Sepatutnya menyatakan akan diperbincangkan demi kepentingan islam. Ni bagi alasan yang tak logik akal, alasan yang tak konkrit.

    Info Asal : Addin

    8 comments:

    1. Dia ni, jadi menteri sukan, failed. Jadi menteri finas pun failed. buat malu je najib amik dia.

      ReplyDelete
    2. BALA UMAT ISLAM DI AKHIR ZAMAN. DIPIMPIN OLEH GOLONGAN YANG CETEK TENTANG AGAMA.

      ReplyDelete
    3. kartun boleh menenangkan kanak2. sebab tu menteri kat malaysia acting mcm kartun. hahahahaha.. sabri woiii, xmalu ke.

      ReplyDelete
    4. Agakanye la kan...
      kalau pompuan uzur Boleh La G Enjoy Sane Sini Waktu Magrib...
      Walaupon x leh semayang,,, tetap kene hormat pade waktu semayang...
      agaknye la Dye Nie Kurang PENGATAHUAN AGAMA...
      Kalau budak2 dah diajar untk leka waktu magrib sampai kebesa pown akan leka same mcm org yang cakap kat atas tu...
      Harap ko dapat azab kat dunia nie...
      Sebab Kat Akhirat nanti ko telepas...
      Sebab azab dunia lebih ringan dari akhirat...

      ReplyDelete
      Replies
      1. seorang menteri berbuih. aku heran kenapa najib boleh pilih dia. tengok je la apa yg dijawab.

        Delete
      2. yg lantik die ni jd menteri pun lg @#$$%% dr die..x?

        Delete
    5. Dia tak ajar anak dia solat kot,atau anak dia tak solat,atau pun

      ReplyDelete
    6. Perkara yang kecil begini...jika tiada masalah jangan di bawa ke tempat perlawanan sebenar.

      ReplyDelete